angelicawahlin
angelchanelle
Två lovebirds en fredagkväll
 
Hallå där igen, här sitter jag nu på kvällen igen & skriver dagens inlägg. Jag försöker verkligen hitta tid på dagarna, men ibland är det mer eller mindre omöjligt. Det får väl vara så, helt enkelt. Det är ju iallafall ett tecken på att det händer saker för mig IRL, även om det mestadels är plugg + jobb.
 
Nåja, nu tänkte jag inte göra ett inlägg om hur lite tid jag har för det har jag redan nämnt x antal gånger & det börjar säkert bli tjatigt för er att läsa i vart & vartannat inlägg. Istället tänkte jag visa er vad vi hade för oss under kvällen; nämligen en klassisk datenight med dinne and a movie. Vi började med middag - självklart på favoriten Slakteriet. Är det ens en överraskning längre, haha? Vi har ju blivit stammisar där & det märks faktiskt. Idag när vi klev in möttes vi nämligen i dörren av servitrören som alltid jobbat när vi varit där. Han välkomnade oss med "Nämen, det är ju våra lovebirds! Kom så ska ni få ert favoritbord!". Vi valde båda att testa entrecôte idag, den var fruktansvärt god! Dom var också så otroligt snälla & gav oss en extra köttbit att dela på. Finaste servicen verkligen, tror inte vi kunnat vara nöjdare. Middagen avslutade vi med dessert; en veckans milkshake till mig & hemlagade cookies med glass åt Jonathan.
 
Därifrån begav oss vi till bion för att se den nya Thor-filmen som hade världspremiär idag. Dålig var den väl inte, men jag hade nog förväntat mig lite mer. Den var annorlunda mot dom tidigare. 
#1 - NATALIA

Mysigt :)

Svar: Supermysigt :)
Angelica Wåhlin

#2 - Julia Svensson

Åh vad mysigt

Svar: Supermysigt!
Angelica Wåhlin

#3 - Netti Starby

Vilken mysig kväll du hade! :-D Kramis

#4 - Amanda

Men mums mums mums vad gott det där såg ut!! Haha vilken skön servitris så härlig med schysst personal <3

Svar: Det var riktigt gott och servitören är guld. Helt klart vår favorit, haha <3
Angelica Wåhlin

#5 - Bella

Haha att vara stammis är det bästa ju!

Svar: Haha, eller hur!
Angelica Wåhlin

#6 - Gabriella

Åh såå mys!!

Svar: Supermys!
Angelica Wåhlin

#7 - Matilda Berlin

Men herre vad gott det såg ut! <33

Svar: Åh, det var det <33
Angelica Wåhlin

#8 - Mathilda

Men gud vad mysigt och gott!

Svar: Ja, verkligen!
Angelica Wåhlin

#9 - Prietha

Men vad kul med bra service!