angelicawahlin
angelchanelle
Sundayfunday
// notera mina mysiga termotofflor som jag fick av Jonathan i onsdags - dom kan vara det bästa som hänt mina fötter! //
 
Så var även denna helgen snart till ända & jag önskar ärligt talat att den var längre, för vi har faktiskt knappt varit hemma. Missförstå mig rätt; jag älskar att ha saker att göra & jag älskar att vi är ett par som inte bara sitter hemma under alla våra lediga dagar, men eftersom jag jobbar minst ett pass i stort sett varje helg kan jag sakna att få ha sovmorgnarna & sega förmiddagar ihop. Är det bara jag, eller känns det dessutom som att dagarna bara springer förbi nuförtiden? Jag hinner knappt med.
 
Den här helgen har iallafall bjudit på en del skoj! I fredags hade vi - som jag skrev i förra inlägget - datenight, vilket jag såklart uppskattar otroligt mycket. Igår gick jag på mitt 17 timmarspass på jobbet & idag vaknade jag där. Påväg hem köpte jag sushi till tidig lunch & väl hemma powernapade vi tillsammans en stund. Alltså kylan påverkar mig verkligen så mycket, rent orkesmässigt?! Blir nästintill kroniskt trött så fort det börjar frysa till i luften. Efter powernapen hoppade vi in i bilen för att åka till mina föräldrar & fira min yngsta bror som blir åtta år imorgon. Vi fikade, Jonathan lekte med Jacob & sen bar det av hemåt igen.
 
Det här har varit en sånhär dag då ingen av oss orkat att laga mat, så vi stannade till vid pizzerian samt köpte med oss lite gott. Nu är tanken att kolla på någon film eller Vikings för att sen krypa till sängs.