angelicawahlin
angelchanelle
Förra veckan i snapshots
 
I måndags var det så mycket frost ute på morgonen att marken var vit. När jag sedan skulle från skolan till jobbet kom den första snön. Den försvann dock redan under natten & morgonen därpå. Eftersom jag inte hunnit äta lunch köpte jag med mig sushi till jobbet, sötaste lilla lådan jag någonsin fått min sushi i.
 
 
På tisdagen gjorde jag quesadillas för första gången någonsin. Som jag tidigare nämnt är det jag som mestadels lagar maten (det är självvalt eftersom att jag gillar att laga mat & Jonathan gör det inte, innan vi kommer in på en diskussion om könsroller, hehe) & Jonathan skulle aldrig komma på tanken att klaga på maträtterna jag väljer att göra, men eftersom jag vet att han ibland saknar sin colombianska/latinamerikanska mat tänkte jag göra ett försök att lära mig några sådana rätter också. Detta var både lätt & gott, även om vi inte skar upp det så vackert, haha ..
 
 
 
En dag skulle jag passa på att handla till middagen på väg hem från nattjobb. Jag upptäckte att Hemköp hade ananas för 15 riksdaler styck. Detta var så sensationellt & lyckan var så total att jag kände behovet att snapa alla mina fellow fattiga studentvänner med informationen.
 
 
Både i torsdags & i fredags köpte jag en chai latte att dricka under resan till både Sala & Stockholm. Älskar att Espresso House har börjat med sina röda vintriga muggar. Vet inte varför, men tycker dom är så mycket finare än dom vanliga beiga.
 
 
Alla dagar i veckan har jag såklart myst med den första mannen i mitt liv - katten Sergio. Okej, han kanske inte alltid är så fotogenisk, men jag tycker han är bra charmig. Här soldyrkade han, lyckligt ovetandes om att jag förberedde mig för att tvätta hans ögon. Oh, the betrayal, ungefär.
#1 - Carro

Vilka härliga snaps :)

Svar: Tack :)
Angelica Wåhlin

#2 - My

Härliga snapshots :D Så söt katt :D

Svar: Haha, visst är han :D
Angelica Wåhlin

#3 - Tina

Sv: tack så jätte mycket, ja dom är verkligen mina ögonstenar mina fina kissar! 😍 Låter som du haft en fantastisk vecka! Fina bilder! Gud vad fina naglar du har, maträtten såg verkligen jättegod ut! Så söt Nisse du har med! Hoppas du fått en fantastisk start på veckan fina du! ❤️

Svar: Tack finis! <3
Angelica Wåhlin

#4 - Linnea Kinis

åh så gott med sushi!

Svar: Jaa, så gott!
Angelica Wåhlin

#5 - Gabriella

Såå fina bilder!!

Svar: Tack snälla!!
Angelica Wåhlin

#6 - Anita

Fina bilder :D

Svar: Tack :D
Angelica Wåhlin

#7 - Meg

men åh quesadillas är ju livets mat! och Sergio verkar vara en riktig charmör ;)

Svar: Hehe ja, det var ju faktiskt galet gott! Visst är han ;)
Angelica Wåhlin

#8 - Netti Starby

Vilka härliga dagar och så himla söt kisse! :-D Kramis

Svar: Tack :D Kram
Angelica Wåhlin

#9 - Matilda Berlin

Men åh så härliga bilder!! Älskar verklige =) Kram <3

Svar: Vad snäll du är, tack! Kram <3
Angelica Wåhlin

#10 - Dixi Wonderland

Mycket mat :D

Svar: Haha ja, älskar mat :D
Angelica Wåhlin