angelicawahlin
angelchanelle
Att hitta lyckan i sig själv
 
Jag är lycklig, lyckligare än på flera år. Jag vet ärligt talat inte varför. Jag bara går omkring i ett lyckorus. De senaste åren har varit så himla kämpiga, men oj, vad man uppskattar ljuset när man levt i mörker så länge! Jag försöker ta vara på varenda liten sekund.
 
Jag har börjat vänja mig vid att vara singel & att även uppskatta det. På sätt & vis är det skönt att vara ensam, att inte behöva ta hänsyn till någon annan utan istället lägga sin energi till att bara tillfredställa sina egna behov & sin egna vilja. Utan dåligt samvete. Att kunna göra vad man vill, när man vill & med vem man vill. Att kunna ta många & långa utekvällar med tjejerna. Nu vågar jag vara självisk. 
 
Jag tar hand mer om mig själv nu också, ser till att jag mår bra först & främst - både fysiskt & psykiskt. Jag är snyggare, starkare & mer självständig än någonsin. Även det något jag uppskattar något otroligt; att ha hittat styrkan & lyckan i mig själv. Det tror jag är både bland det svåraste & vackraste man kan göra här i livet. Att hitta sig själv. Att våga lita på sig själv. Att våga vara ensam. 
 
Jag tror att jag gav mig in i dejtandet för snabbt efter Jesper. Jag ville nog inte vara ensam trots att jag inte var redo. Som tack fick jag tillbaka ett krossat hjärta för första gången & det gjorde så otroligt ont i en period, men jag älskade någon på riktigt för första gången. Sådär passionerat, men samtidigt flyktigt som alla smöriga kärleksdikter beskriver. Det är jag ändå glad för - för nu vet jag hur det känns. 
 
Ibland tillåter jag mig själv att sväva bort i drömmar. Det är också fint. Hjärnan går fortfarande på högvarv, ibland är nätterna fortfarande både sömnlösa & oändliga, men jag är okej med det. Det är en del av mig & jag tror faktiskt inte att jag vill vara utan det egentligen. Vissa saker kan jag ändra på, andra inte. Det börjar jag lära mig att acceptera.
 
Ibland är livet hårt, men det är nog rätt vackert också.