angelicawahlin
angelchanelle
Fredagsmys
// Gammal bild på mig & Kobbe, tänk att han varit så liten! //
 
Igår var mamma & Jacob som sagt här på lite fredagsmys. Mamma var snäll & tog med sig kissen i bilen (han fick stanna en extra natt hos dem så han följde inte med när jag åkte hem häromdagen) & så hämtade de mig på jobbet. Sen bjöd hon på sallad med melon i som hon köpt med sig, såå gott!
 
Kvällens film blev Bondgården. Jag älskar egentligen barnfilmer, haha, men kände mig lite småskeptisk till denna. Men den var superkul & hade roliga scener som min övertrötta mor & lillebror hysteriskt skrattade åt hela kvällen .. Innan de åkte hemåt skjutsade mamma mig till Ica så jag kunde köpa nässpray & halstabletter. Igårmorse vaknade jag nämligen upp med rivig hals & nässpray har jag egentligen behövt köpa ett bra tag, men glömmer det så fort jag är i en affär/på ett apotek.
 
Nåja, idag då? Jag ska snart hoppa in i en snabb dusch & dra mig in till stan i väntan på att J ska vakna. Jag lyckades spräcka ett par byxor över innerlåren igår på jobbet & jag har insett att just jeans är en bristvara i min garderob just nu. Sen ska jag - om halsontet fortsätter vara så lindrigt som det faktiskt varit idag - ut en sväng till  & mysa med honom & hans två vovar.