angelicawahlin
angelchanelle
Sedan sist

Hej på er!
Tiden, under vilken jag inte bloggat, har varit både otroligt fin och sjukt jobbig - på en och samma gång. Förra måndagen kom "min dejt" hit ut och hämtade mig och katten för att vi skulle spendera några dagar där. Vi stannade till på fredag då han skjutsade hem oss och i lördags flyttade han till Helsingborg för att plugga en termin i Lund. Kissen trivdes superbra där, älskade "min dejt" och vi hade det riktigt mysigt mitt i all flyttstress.

I lördagskväll åkte jag in till stan och mötte upp Natalia. Vi åt och tog ett glas rosé på en liten restaurang vi båda spanat in, men aldrig ätit på. Vi valde att sitta på uteserveringen eftersom det fortfarande var hyfsat varmt med kappa på. Vi mötte upp lite folk och hann väl med att förflytta oss mellan tre-fyra ställen. Kvällen bjöd på lite tjafs, men jag har fina vänner och jag är glad ändå.

Måndagen stod för min första dag på universitetet. Två föreläsningar, uppdelat med tre timmars hål emellan. Jag inser att jag inte skrivit något om att jag sökt eller blivit antagen här, men - mina vänner - jag går numera historikerprogrammet på Uppsala Universitet. Jag har nu gått tre dagar och det är med skräckblandad förtjusning jag kliver in i den här nya världen. Jag är redan begravd i plugg, har inte hört något från CSN, har en mördarförkylning och feber, men jag tror att det blir bra ändå. Än så länge trivs jag!