angelicawahlin
angelchanelle
I find peace in your silence

Men hallå hörrni! 

Jag är i detta nu påväg till skolan för ett seminarium som jag inte pluggat ett dyft till (folk som känner mig är inte ens förvånade längre). Jag slutade jobbet klockan nio imorse, men det känns mer som en längre rast då jag ska tillbaka dit igen direkt efter skolan för ytterligare 20 timmars jobb. Så fram till nio jobbade jag alltså 17 timmar och nu 20 till. Det känns dock inte alls lika jobbigt som jag trodde det skulle göra, jag trivs bra med en lite hektisk vardag. Av någon anledning tar jag tag i livet mer och får mer gjort när det är så. 

Imorgon väntar dock en massa skoj. Jonathan har en avtackning med jobbet i Stockholm och eftersom att jag inte alls hade lust att sitta hemma själv åker även jag till Stockholm framåt eftermiddagen. Först ska jag fika med Elin och sen åka hem till Susanna för att myskröka lite med henne och hennes vänner. Det blir dock lugnt för min del, så även om jag hörde rykten om en utgång så möter jag nog upp min karl och åker hem när det är dags. På lördag ska vi nämligen till Mall of Scandinavia för en massa shopping! Ser väldigt mycket framemot helgen. 

Svar på Q/A pt 1
 
Vilka är dina bästa tips för hur man ska ta sig ur en jobbig dag?
Oj, vilken svår fråga! Jag skulle nog säga att våga vara lite självisk! Gör någonting för dig själv, någonting som du tycker om - oavsett om det är att ha en liten spa-stund, ta en promenad, träffa en god vän eller äta något gott. Jag älskar ju mat, så när jag har en riktigt dålig eller jobbig dag ljusar jag gärna upp tillvaron lite genom att laga (eller köpa hem) något lite extra smarrigt.
 
Hur klär du dig helst inför fest och till vardags?
Nu när vi går mot kallare tider lever jag i princip i mina hoodies eller tjocka tröjor. Jag jobbar ju fortfarande mycket   & där är prio ett att ha något som jag inte är jätterädd om & som är någorlunda bekvämt, till skolan vill jag gärna vara lite snyggare men oftast övervinner oviljan att frysa & jag kryper in i något som är varmt men inte jättefint ändå, haha. Till fest är jag all in för mörka jeans & snygga toppar. Jag gillar både klänningar & kjolar, men är väldigt dålig på att använda dom (likaså mina klackar), så mer ofta än sällan spenderas mina utekvällar i svarta jeans & någon snygg topp.
 
 
Vad har du för framtidsdrömmar?
Jag vill så mycket i livet att jag har svårt att bestämma mig för hur min framtidsdröm ser ut, så har det alltid varit. Ska vi kika på det som har med den närmsta tiden är det väl att lyckas avsluta min utbildning & få ett bra jobb inom det området, där jag inte behöver bekymra mig särskilt mycket om ekonomin. Jag skulle vilja se mer av världen, också & hoppas på att få göra det med mannen jag älskar, såsmåningom få min egna lilla familj.
 
Vart får du din inspiration ifrån?
Jag har nog inget specifikt som jag hämtar inspiration ifrån. Jag är en såndär människa som hittar inspiration lite överallt; ibland i mitt egna lilla psyke, ibland i andra människor, ibland i bilder & ibland i bloggar. Andra människor & känslor är något som kan fascinera mig väldigt mycket, så därmed inspirerar det också.
Abierta Fina från winkwink.se
 
Inlägget är i samarbete med winkwink.se
Kommer ni ihåg att jag för ett tag sen sa att jag hade fått hem ett paket i samarbete med ett företag som jag skulle visa er? Det tog lite tid, men här har ni det! Jag ville hinna testa setet innan jag la upp det här för att kunna ge en ärlig recension & jag kan ärligt säga att jag älskar det!
 
Detta vackra spetssetet som jag fick hem är av märket Abierta Fina & har både en öppen balconetteBH samt höfthållare & trosor med öppen gren. Spetsen har vackra detaljer & inte alls sådär sträv som spets ibland tenderar att vara. Jag har faktiskt testat setet & det såg verkligen sensuellt ut utan att jag kände mig som "too much". Det har även fått gå igenom en tvätt & höll den utan skavanker - inte ens en tråd har börjat spreta trots användning & tvätt, så jag är verkligen helnöjd! 
 
Ni finner mitt set HÄR men det finns även mängder av andra vackra set & lingerine!