angelicawahlin
angelchanelle
Vi ska flytta!
// första bilden (& enda?) vi tog tillsammans //
 
Yes, ni läste rätt! Den första december lämnar vi min lilla etta & flyttar till en trea - tillsammans. Egentligen blir det ingen stor & krånglig flytt, vi flyttar nämligen bara en trappa ner, men jag tror att det kommer bli sååå bra att vi kan få lite mer space. Änsålänge funkar det toppen för oss att samsas i min etta på 27 kvadratmeter, men här har vi hållit till tillsammans i snart två månader & då vi båda är människor som tycker det är skönt att få lite egentid ibland så vet vi med oss att det till slut kommer bli jobbigt. Sen ska vi ju inte tala om hur exalterad jag är över att få inreda en större lägenhet (min är så liten & har så konstig planlösning att det knappt går att inreda den vettigt), dessutom har Jonathan gett mig helt fria händer! Jag har faktiskt redan en ungefärlig bild om hur vi ska ha det, så jag klickade hem tre kuddfodral i grön sammet idag. 
 
Kuddfodralen ifråga hittar ni HÄR & dom går att förbeställa! Bra, va? Webbshoppen tillhör faktiskt en bloggare vars blogg jag läser dagligen, så kunde inte låta bli, haha.
Literally working 24/7
// två snaps från helgen, ni som följer mig på insta har förmodligen redan sett den på Sergio, haha //
 
Måndag igen, vilket betyder dygnsjobb för mig. Jag börjar 16 idag & slutar 16 imorgon, sen ska jag åka & veckohandla innan jag får kliva in hemma. I helgen har vi som sagt storstädat, varit hos mina föräldrar på riktigt god lunch samt fika & dessutom har jag blivit korthårig (!!!). Jag försöker ta hand om mitt hår så mycket som möjligt, men på sistone har jag dessvärre slarvat mycket vilket lett till att topparna blivit otroligt slitna & jag fått mycket kluvna hårtoppar - till stor del av färgningen. Så i fredags kapade Jonathan av allt det slitna (ja, han kan både klippa & färga hår, hehe). Jag tycker själva klippningen blev jättefint, men jag trivs inte alls i kort hår & har aldrig gjort, men jag tror att jag vänjer mig! Det är ju inget fel på håret egentligen, utan bara jag som är löjlig. Det växer ju dessutom ut igen.
Recap on Saturday
 
Igår uppdaterades ingenting här & det berodde mest på att hela dagen gick åt till att verkligen storstäda; plocka upp allt, damma, dammsuga, moppa, diska osv. När vi väl var klara bakade vi kladdkakemuffins & åt framför Ung & Bortskämd, något vi börjat kolla på på kvällarna på sistone, haha. Det där programmet fascinerar mig verkligen sååå mycket. Jag förstår inte hur man kan vara så curlad att man inte ens kan starta en dammsugare?! Nåja, när vi väl bakat & landat i sängen så var klockan nästan halv tolv på natten så jag kände inte riktigt att jag orkade starta datorn, hehe.
 
Nu måste jag avsluta här & hoppa in i en snabb dusch. Jag & Jonathan ska på lunch hos mina föräldrar, så det börjar bli dags att dra sig. Hoppas ni får en underbar söndag!