angelicawahlin
angelchanelle
Att undvika taurin
 
Onsdag & nattjobb för min del, denna gång på 17 timmar, innan jag ska direkt till skolan härifrån imorgon. Många av er har ställt frågan "hur hinner du sova egentligen?" när jag skriver om dom här passen & svaret är att jag har sovande jour; med andra ord sover jag på jobbet. På tidigare arbetsplatser har jag alltid haft vaken natt på tio timmar så att sova på nattpassen har verkligen varit en omställning för mig, haha. Om jag ska vara riktigt ärlig sover jag dock knappt även om det är tänkt att vi ska. Jag har ju min insomnia & kan inte ta mina sömntabletter när jag är här eftersom jag måste kunna vakna snabbt om något skulle hända, men det går ändå!
 
Annars tänkte jag bara tipsa er om drickan här ovan. Jag har lite högt blodtryck just nu & ska därmed undvika taurin (ett ämne som finns i nästan alla energidrycker & liknande), men eftersom att jag inte dricker kaffe har det varit svårare än väntat att hålla mig borta från det under extra trötta dagar. Jag tror att jag visat er denna förut för ett tag sen, men jag vill ändå göra det igen. Den här drycken innehåller koffein, men utan taurin & är dessutom sockerfri. Trots det är den väldigt god & håller mig uppe när tröttheten smäller till under arbetsdagarna. Så tips, tips om man vill eller ska undvika taurin!
#1 - Emma Fernhagen

Superbra tips! Ska testa den smaken:)

Svar: Det tycker jag absolut :)
Angelica Wåhlin

#2 - Alice

Hoppas att jobbet går bra, och bra tips! :)

Svar: Tack! :)
Angelica Wåhlin

#3 - Amanda

Å den är verkligen så god! Själv undviker jag också taurin helt och hållet, inte för att jag har högt blodtryck utan för att det är kombination med koffein och taurin som gör det "farligt" att dricka energidryck då den kombinationen dålig för kroppen<3

Svar: Visst är den! Ja, det är helt sant. Jag har struntat lite i det innan eftersom jag inte druckit några mängder, men nu måste jag verkligen ha lite koll & det bästa är ju såklart att inte stoppa i sig taurin alls <3
Angelica Wåhlin

#4 - Julia

Bra tips!

Svar: Kul att du tycker det!
Angelica Wåhlin

#5 - Selma

Oh så himla jobbigt att du inte riktigt kan sova fastän du ska.. Har själv bara jobbat 10 timmars nattpass som man måste kämpa med att hålla sig vaken haha
Vitaminwell är riktigt grymma! 😍

Svar: Älskade faktiskt denna, otroligt god! :D
Angelica Wåhlin

#6 - Netti Starby

Vilket bra tips! :-D Kramis

Svar: Kul att det uppskattas :D Kram
Angelica Wåhlin

#7 - NATALIA

Duktig du är!

Svar: Tack snälla!
Angelica Wåhlin

#8 - Nea

Vitaminwell är sååå goda, var nästan beroende av en minns dock inte vad den heter men den var sjukt god. Citron eller något sånt!

Svar: Dom är ju det! Älskar att den här dessutom är kolsyrad, mums!
Angelica Wåhlin

#9 - elin

Hoppas du får en toppen bra kväll!<3

Svar: Tack finis, hoppas du får en underbar dag! <3
Angelica Wåhlin

#10 - Madeliene

så himla bra tips! :)

Svar: Tack! :)
Angelica Wåhlin

#11 - Ida

Tycker deras drycker är så goda!

Svar: Håller helt med dig!
Angelica Wåhlin

#12 - Gabriella

Hoppas passet går bra!!

Svar: Det gör det nog!!
Angelica Wåhlin

#13 - Cecilia

Skulle nog aldrig klara ett nattjobb även om jag är nattmänniska haha!:)

Svar: Det låter nog jobbigare än vad det är, faktiskt :)
Angelica Wåhlin

#14 - Julia Svensson

Åh den är såå god!

Svar: Visst!
Angelica Wåhlin

#15 - Emelie

Hade också sovande jour innan men det gick inte så bra, antingen fick man larm hela natten eller hade man svårt att kunna somna om och sket då i det istället ;)

Svar: Jag är benägen att hålla med dig faktiskt, haha! På så vis föredrar jag nästan vaken natt för då behöver man ju bara hålla sig vaken i tio timmar & sen får man hem & sova ;)
Angelica Wåhlin

#16 - Johanna Utterberg

Vad duktig du är som lyckas jobba och plugga samtidigt! Jag hade aldrig klarat det utan klok sömn ;) sv: Åh vad roligt, du är välkommen med beställningar när du vill och du vet ju var jag finns. Såg att ditt paket har kommit till ditt utlämningsställe, hoppas du blir supernöjd med kuddfodralen! :)

Svar: Jag är ju (dessvärre) van vid alldeles för lite sömn, så jag får ihop det. Men självklart känns det motigt ibland! :)
Angelica Wåhlin