angelicawahlin
angelchanelle
Sundayfunday
// notera mina mysiga termotofflor som jag fick av Jonathan i onsdags - dom kan vara det bästa som hänt mina fötter! //
 
Så var även denna helgen snart till ända & jag önskar ärligt talat att den var längre, för vi har faktiskt knappt varit hemma. Missförstå mig rätt; jag älskar att ha saker att göra & jag älskar att vi är ett par som inte bara sitter hemma under alla våra lediga dagar, men eftersom jag jobbar minst ett pass i stort sett varje helg kan jag sakna att få ha sovmorgnarna & sega förmiddagar ihop. Är det bara jag, eller känns det dessutom som att dagarna bara springer förbi nuförtiden? Jag hinner knappt med.
 
Den här helgen har iallafall bjudit på en del skoj! I fredags hade vi - som jag skrev i förra inlägget - datenight, vilket jag såklart uppskattar otroligt mycket. Igår gick jag på mitt 17 timmarspass på jobbet & idag vaknade jag där. Påväg hem köpte jag sushi till tidig lunch & väl hemma powernapade vi tillsammans en stund. Alltså kylan påverkar mig verkligen så mycket, rent orkesmässigt?! Blir nästintill kroniskt trött så fort det börjar frysa till i luften. Efter powernapen hoppade vi in i bilen för att åka till mina föräldrar & fira min yngsta bror som blir åtta år imorgon. Vi fikade, Jonathan lekte med Jacob & sen bar det av hemåt igen.
 
Det här har varit en sånhär dag då ingen av oss orkat att laga mat, så vi stannade till vid pizzerian samt köpte med oss lite gott. Nu är tanken att kolla på någon film eller Vikings för att sen krypa till sängs.
Två lovebirds en fredagkväll
 
Hallå där igen, här sitter jag nu på kvällen igen & skriver dagens inlägg. Jag försöker verkligen hitta tid på dagarna, men ibland är det mer eller mindre omöjligt. Det får väl vara så, helt enkelt. Det är ju iallafall ett tecken på att det händer saker för mig IRL, även om det mestadels är plugg + jobb.
 
Nåja, nu tänkte jag inte göra ett inlägg om hur lite tid jag har för det har jag redan nämnt x antal gånger & det börjar säkert bli tjatigt för er att läsa i vart & vartannat inlägg. Istället tänkte jag visa er vad vi hade för oss under kvällen; nämligen en klassisk datenight med dinne and a movie. Vi började med middag - självklart på favoriten Slakteriet. Är det ens en överraskning längre, haha? Vi har ju blivit stammisar där & det märks faktiskt. Idag när vi klev in möttes vi nämligen i dörren av servitrören som alltid jobbat när vi varit där. Han välkomnade oss med "Nämen, det är ju våra lovebirds! Kom så ska ni få ert favoritbord!". Vi valde båda att testa entrecôte idag, den var fruktansvärt god! Dom var också så otroligt snälla & gav oss en extra köttbit att dela på. Finaste servicen verkligen, tror inte vi kunnat vara nöjdare. Middagen avslutade vi med dessert; en veckans milkshake till mig & hemlagade cookies med glass åt Jonathan.
 
Därifrån begav oss vi till bion för att se den nya Thor-filmen som hade världspremiär idag. Dålig var den väl inte, men jag hade nog förväntat mig lite mer. Den var annorlunda mot dom tidigare. 
Nude nails
// två snapshots från idag, lovar att jag ska ta en bättre bild på naglarna så fort jag kan få assistans med kameran! //
 
Halloj! När ni nu läser det här är jag på jobbet & jobbar till klockan nio imorgon. Det känns som att denna dagen gått väldigt fort hittills. Vid elva hade jag tid på nagelsalongen för att fräscha till & måla om mina klor. Jag trodde att jag skulle få ta bort dom helt (har ju akryltippar) eftersom att mina riktiga naglar växt så pass mycket under, men eftersom jag har dessa för att mina egna just nu är lite sköra så tyckte dom att dom kunde få fortsätta växa lite för att sen se om dom var starka & fräscha nog för vanlig lackning vid nästa återbesök.
 
Efter att ha fått klorna ompysslade så mötte jag upp mamma för att luncha på vårt favoritställe här i Uppsala vad gäller sallad - nämligen MoeJoe's. Jag tog min vanliga caesarsallad & mamma en med räkor. Jag gillar ju inte skaldjur, men hennes såg ändå riktigt god ut. Vi avslutade med en fika på Espresso House innan det var dags för oss båda att börja röra oss vidare.