angelicawahlin
angelchanelle
En nystart
 
Hej fina ni!
Lite hastigt & lustigt har jag bestämt mig för att byta blogg. Jag har egentligen funderat på det ett tag, men inte riktigt kommit till skott förrän nu (blev inspirerad av Bella att faktiskt ta tag i det!). Så från & med nu kommer alltså den här bloggen bli oaktiv, men jag hoppas att ni vill följa med mig till den nya som ni hittar HÄR!
Förra veckan i snapshots
 
I måndags var det så mycket frost ute på morgonen att marken var vit. När jag sedan skulle från skolan till jobbet kom den första snön. Den försvann dock redan under natten & morgonen därpå. Eftersom jag inte hunnit äta lunch köpte jag med mig sushi till jobbet, sötaste lilla lådan jag någonsin fått min sushi i.
 
 
På tisdagen gjorde jag quesadillas för första gången någonsin. Som jag tidigare nämnt är det jag som mestadels lagar maten (det är självvalt eftersom att jag gillar att laga mat & Jonathan gör det inte, innan vi kommer in på en diskussion om könsroller, hehe) & Jonathan skulle aldrig komma på tanken att klaga på maträtterna jag väljer att göra, men eftersom jag vet att han ibland saknar sin colombianska/latinamerikanska mat tänkte jag göra ett försök att lära mig några sådana rätter också. Detta var både lätt & gott, även om vi inte skar upp det så vackert, haha ..
 
 
 
En dag skulle jag passa på att handla till middagen på väg hem från nattjobb. Jag upptäckte att Hemköp hade ananas för 15 riksdaler styck. Detta var så sensationellt & lyckan var så total att jag kände behovet att snapa alla mina fellow fattiga studentvänner med informationen.
 
 
Både i torsdags & i fredags köpte jag en chai latte att dricka under resan till både Sala & Stockholm. Älskar att Espresso House har börjat med sina röda vintriga muggar. Vet inte varför, men tycker dom är så mycket finare än dom vanliga beiga.
 
 
Alla dagar i veckan har jag såklart myst med den första mannen i mitt liv - katten Sergio. Okej, han kanske inte alltid är så fotogenisk, men jag tycker han är bra charmig. Här soldyrkade han, lyckligt ovetandes om att jag förberedde mig för att tvätta hans ögon. Oh, the betrayal, ungefär.
Kladdkaka med daim
// tackar min fantastiska pojkvän för fin bild & uppläggning <3 //
 
Igår bakade vi (läs: jag), som sagt, kladdkaka med daim i att äta framför American Horror Story. Jag bakade den för någon helg sen också & tydligen blev det en hit eftersom den var uppslukad på ett par dagar & Jonathan ville att vi skulle göra den igår också. Rent generellt är han mer för bakverk än vad jag är, även om jag tycker om att baka. Min stora last är mer fett & krydda än socker, haha. 
 
Hur som, den blev precis som förra gången riktigt god. Jag använde mig av detta receptet, men istället för att smälta daimen & bre över kakan så grovhackade jag den & hade ner den direkt i smeten. Funkade prima det också, om jag får säga det själv!