angelicawahlin
angelchanelle
Riga

   

Hej hörrni! 

Det har inte riktigt funnits tid eller ork till att blogga medan Nathalie varit här, men vi har haft det fint. Jag kommer förmodligen berätta mer sedan och lägga ut lite bilder, hehe. 

För tillfället sitter jag dock med mina kursare på bussen som ska ta oss till Värtahamn och kryssningsfartyget. Jag vet inte om det kommer finnas wi-fi på båten eller om det finns tid att blogga då heller, så jag gör så att bloggen får pussas tills jag är tillbaka hemma igen, alltså söndag eller måndag. Puss på er! 

Get yourself some Haribo
 
Igår var jag & Nathalie in till stan en sväng för att äta kebab & gå i lite butiker. Vi gick även till Espresso House & köpte vaniljlatte & chailatte (förvånar det er vid det här laget, hehe?). Hon shoppade en del, men jag lyckades faktiskt hålla i pengarna denna gång. Nästan så jag är imponerad av mig själv faktiskt.
 
Idag var jag in till Ekonomikum för två föreläsningar medan hon chillade hemma med katten. Sedan åt vi nudlar & knallade ner till lilla Ica här för att köpa toapapper & lite gott, så nu blir det nog bara en lugn kväll. Vi båda är så himla sega. Imorgon tänkte vi att hon möter upp mig på stan vid lunch när jag slutat skolan så ska vi ta någon lätt lunch & eventuellt sätta oss på någon mysig uteservering & frysa. Imorgon ska det bli kallare än igår & idag, men på onsdag ska det tydligen snöa så vi känner ändå att vi måste passa på, haha ...
A night to remember
 
Bilderna talar för sig själva, egentligen. Vi hann med förande hos mig, ett par shots på Shotluckan, lite dansande på Birger Jarl, lite häng på Etage & efterfest. Jacob var också med, men av någon anledning lyckades han undvika att fastna på bild.