angelicawahlin
angelchanelle
Ni får ordet
 
Goddagens finisar! Har precs landat här hemma efter jobb & är helt slut trots att jag bara jobbat fyra ynka timmar. Fattar inte varför jag känner mig helt utpumpad, för äter & dricker som jag ska gör jag ..?
 
Hur som, nu var det inte min trötthet jag egentligen skulle ta upp utan jag tänkte faktiskt ge er ordet. Nu uppdateras ju bloggen dagligen igen, men jag känner ändå ibland att idéerna & inspirationen tryter - därför tänkte jag fråga er vad ni vill se här i min lilla blogg. Vad gillar ni? Vad vill ni se mer av? Är det någonting ni inte gillar? Något som fattas? Vore både kul & bra att veta, så kommer du på något, släng gärna iväg en liten kommentar!
Livet kommer inte alltid vara lätt, men jag lovar att alltid låna dig mitt leende
 
Den här dagen har spenderats ute i solen med min yngsta lillebror. Det bar först av till Stadsparken i Uppsala för att leka i lekparken & mata änderna, men parken var stängd för ombyggnad så vi fick nöja oss med glass. Dom har ju ett litet mysigt café där invid parken - vilket jag inte ens kom ihåg -, men där satte vi oss iallafall. 
 
Min lillebror är precis som jag & blir hangry (hungry+angry för er som inte hänger med i slangen här), så det dröjde inte särskilt länge innan vi befann oss på McDonalds. Vi landade hemma hos föräldrarna igen vid halv sex & nu har jag ganska precis klivit in i mitt eget hem. Tänkte slänga in en tvätt & slötitta på någon film innan jag släcker lampan, så jag är pigg & glad kexchoklad när jag träffa Johanna imorgon.
Cup noodles
 
Idag är jag ledig & det innebär städ- & tvättdag. Det behövs verkligen, då jag inte haft tid att ta tag i det ordentligt utan bara slarvstädat i omgångar den senaste veckan. Nästan så att jag börjar få panik över hur det egentligen ser ut här hemma, haha. 
 
Dock tänkte jag faktiskt lägga mig ute i solen ett tag innan. Det har ju inte varit så himla mycket sommarväder i juni & dom få dagarna det varit det har jag varit instängd på jobbet, så känner att jag ändå borde passa på innan städ & matlagning. Tvätten kan ju gå medan liksom. Annars blir det inte mycket mer spännande än så idag faktiskt, men såna här dagar behövs ju det med.