angelicawahlin
angelchanelle
Sundaywine and beer
 
Igår avslutade vi helgen på ett ganska perfekt sätt. Jag tog ett litet glas vin & Jonathan en öl med lite vattenmelon framför film. Jag är ju en sån människa som gärna äter min vattenmelon direkt med sked (snälla, säg att det finns fler som mig, haha). 
 
Nu är Jonathan tillbaka i Stockholm & på sitt jobb, & så är även jag. Sjukade mig ju från dygnspasset jag skulle gå på igår på grund av den här envetna huvudvärken, men sa att jag var okej med att göra om det till att bara köra ett vanligt dagspass idag. Så sagt & gjort, nu jobbar jag fram tills 16. Annars händer inte särskilt mycket idag; jag har inget planerat & så får det nog förbli. Imorgon däremot ska jag träffa en väninna för en liten middag i stan, det ska bli mysigt!
Helgrecap
// fredagens middag //
 
I fredags kom Jonathan hit, därav har bloggen vilat lite. Vi började kvällen med en middag på Tzatziki; en grekisk restaurang nere vid ån. Maten var dock lite utav en besvikelse & servicen var väl lite sisådär, men läget var otroligt fint. Efter det mötte vi upp Jacob för att sätta oss på Pitcher's uteservering. Efter ett tag kom även Johanna också & vi gjorde sällskap med hennes kompisar på McKellan. Det var en riktigt skön sommarkväll (för en gångs skull) så vi satt ute även där.
 
I lördags vaknade vi, gick ner till pizzerian & till kvällen bjöd Jonathan på spontanbio. Himla fin kväll trots skavsår. Vi hoppade i säng ganska direkt när vi kom hem & jag sov som en stock hela natten.
 
Idag skulle jag egentligen ha jobbat ett dygnspass, men fick ringa in mig sjuk imorse då huvudet fortfarande dunkar nåt alldeles fruktansvärt & jag förstår inte varför den här huvudvärken inte ger med sig. Så, idag har vi haft en riktig mysdag med gott framför film.
Åtta av åtta

Idag känner jag mig trött och sliten och det syns. Men det är okej, för det här är mitt åttonde jobbpass av åtta och sen har jag hela lördag ledig innan jag kör dygn på söndag till måndag. I eftermiddag kommer Jonathan, vilket jag ser framemot. Det var två veckor sedan vi sågs nu och det känns himla konstigt efter att ha haft honom hos mig i en hel vecka sist vi sågs, haha. Till kvällen ska vi träffa Johanna och ta ett glas. Det ser jag också framemot. Vad vi ska göra på tiden där emellan hade kag gärna berättat för er, men jag vet att Jonathan läser lilla bloggisen ibland så det får ni helt enkelt vänta med att få höra, hehe.