angelicawahlin
angelchanelle
Hejdå 2016
 
 
Hejdå 2016. Tack för allt du gett mig; för de många skratten & de strilande tårarna. För vännerna som gick & vännerna som kom. På många sätt har du varit hemsk. Med dig kom min ångest tillbaka. Inte den vanliga som då & då kommer på besök - som kanske alltid kommer göra det - utan den där ångesten som lamslår hela mig & ibland nästan gör mig oförmögen att komma upp ur sängen, den där ångesten som inte har hälsat på på flera år. Fast jag tänker att det gör mig starkare i långa loppet. Nu vet jag att jag klarar det, att jag överlever. 
 
Du var mitt första singelår på länge. På den fronten hade jag kul. Jag har dejtat & jag har blivit kär för första gången. Även om det sedan inte höll så var det vackert, jag bär med mig minnet av den känslan med glädje. Nu vet jag hur det känns. 
 
Sommaren kom, kanske den bästa på länge. Ångesten lugnade ner sig, jag träffade min första kärlek & jag jobbade inte lika mycket som förra året, så jag hade tid att njuta. Jag var mestadels glad även om jag var så otroligt trött. Vänskap som runnit ut i sanden återupptogs igen. Kvällarna med vänner var långa & roliga, ibland var jag inte hemma förrän på tidiga morgonen igen. 
 
I år kom jag in på universitetet. Det var jag glad över, men det är också under den här perioden som ångesten varit som värst. Jag upptäckte studentlivet & dess uteliv med buller & bång. Jag träffade oändligt många nya människor varav några jag kommit att hålla kär. Jag har förvånats över hur lätta vissa delar av terminen varit & jag har undrat vad i hela friden jag gett mig in på.
 
Jag har haft oändliga & många nätter när John Blund glömt mig helt. Det var längesen jag var såhär trött. Tankar & känslor har virvlat i min hjärna genom de långa nätterna - ibland har det nästan känts som att jag ska explodera, som om det inte funnits tillräckligt med plats åt allting.
 
Trots det, 2016, har du lärt mig så mycket. Faktum är att du kan vara det mest lärorika året jag haft, hittills. Jag har lärt känna mig själv på ett helt annat sätt, på djupet. Jag har fått förståelse för mig själv & insett att jag ibland måste tänka på mig själv först, att jag måste få må bra. Det är okej att inte alltid åsidosätta sig själv till förmån för andra. Det är okej att må dåligt. Det är okej att vara ensam. Det är okej att inte orka. All ångest till trots har jag nog blivit tryggare i mig själv, kanske har jag blivit starkare. Jag har mer & mer lärt mig stå på mina egna ben & jag har lärt mig att be om hjälp att ta mig upp igen när jag faller. För faller, det gör man. Det är nog oundvikligt. 
 
Hejdå 2016. Tack för allt du gett mig; för de många skratten & de strilande tårarna. För vännerna som gick & vännerna som kom. På många sätt har du varit hemsk, men egentligen har du nog varit ganska vacker också. 
#1 - Jasmine

Vad jobbigt men ångest, men skönt att du innerst inne vet att du kommer överleva och att det gör dig starkare. Kram!

#2 - Matilda

vad fint du skrivit!

Svar: Men tack snälla!!
Angelica Wåhlin

#3 - emelie

gud vad duktig du är på att skriva. Riktigt bra text!!

Svar: Åh, tack, vad snällt!
Angelica Wåhlin

#4 - Gabriella

Åh vilket bra år du verkar ha haft!! Gott nytt år!!

#5 - MALIN

Hoppas att du har haft en grym måndag! Kram

#6 - Heléna

Gott Nytt 2017! Jag hoppas det här året ska bära med sig mindre ångest för dig, fyllas med kärlek och lycka och framgång med dina studier - att allt du önskar ska gå bra :D Kram <3

Svar: Tack så jättemycket, du underbara människa! Jag önskar detsamma för dig <3
Angelica Wåhlin

#7 - Martina

Vilken fin text! Hoppas att du får ett jättebra 2017 :)

Svar: Tack, detsamma! :)
Angelica Wåhlin

#8 - HTTP://nouw.com/carroat

Fin du är och låter som både ett fint och tufft år. Hoppas 2017 blir toppen för dig på alla sätt och vis :)

Svar: Tack snälla, och detsamma!
Angelica Wåhlin

#9 - Linda

Nya tag inför 2017! <3

Svar: <3
Angelica Wåhlin

#10 - Julia Svensson

Åh vad fin du är!

Svar: Tack vackra du!
Angelica Wåhlin

#11 - Lorissa Lovebomb

Vilken fin och personlig sammanfattning av året, hoppas nu att 2017 kan ge dig mer sömn och mindre ångest, men ändå vara ett lärorikt sådant :D

Och tack för komplimangen om min mat!! I söndags åt jag makaroner med gräddsås, haha, så den fotade jag inte. Det går helt enkelt inta att fotta makaroner med gräddsås så det ser gott ut ^^

Svar: Det hoppas jag med! :)
Angelica Wåhlin

#12 - jessy

Fin du är!

Svar: Tack snygging!
Angelica Wåhlin

#13 - Natalia

Så taggad för nya året :D

Svar: Jag med, alltså verkligen! Detta ska bli ett toppenår :D
Angelica Wåhlin

#14 - annelie

det där med ångest känner jag igen ..usch jag hade det så jobbigt ett tag med ångesten att jag flydde slutade med att jag fick medicin som hjälpt...kram på dig

Svar: Usch, stackare! Men bra att du fick hjälp, hoppas att ångesten håller sig borta nu! Kramar
Angelica Wåhlin