angelicawahlin
angelchanelle
Mozarellatoast
 
Alltså detta, mina vänner, är sååå gott & superenkelt att göra! Det var min middag igår, eftersom att mozarella är rätt "mastigt" blir det faktiskt mättande.
 
Det du behöver:
* Bröd i skivor (jag valde vanliga jättefranska, men det går att använda i stort sett allt)
* Mozarella
* Tomater (stora eller små funkar lika bra, jag använde pärltomater - de är söta & goa)
* Ruccola
* Aromat, salladskrydda eller vad som faller dig i smaken
 
Så här gör du:
Ta fram valfritt antal brödskivor & smöra. Skiva tomat & mozarella, som du sedan lägger på. Strö lite ruccola samt krydda över. Kör in mackorna i ugnen på 175 grader i cirka 15 minuter och voíla - smörgåsarna är färdiga att ätas!
Nothing

 

Idag har jag verkligen ingenting att skriva, har egentligen inte gjort något annat än att jobba och inspirationen för bloggen är just för tillfället i övrigt på noll. Tror egentligen bara att det beror på att jag är trött, men det känns så himla tråkigt ändå. Nåja, nya tag imorgon! Nu ska jag krypa ner i sängen framför ett avsnitt Friends innan det är dags att sova. Puss

Sneakers
 
Var en sväng med Johanna på stan idag. Förutom att vi lunchade tittade vi även på Stadium, där jag hittade dom här simpla men fina godingarna. Är i stort behov av skor då mina boots blev söndertrampade i hälen när vi var ute några kursare förra veckan & min eller någon av mammas katter har kissat i mina andra sneakers, haha! Köpte även ett nytt minneskort till kameran då jag lyckades ha sönder mitt (?!) häromdagen & så avslutade vi med att boka tatueringstid åt Johanna. Det blir hennes första gaddning & jag är nog minst lika excited som henne faktiskt!