angelicawahlin
angelchanelle
Take some time to appreciate yourself
 
Igår var jag in till stan för att träffa Mattias & Rickard på en fika. Egentligen skulle vi på historikernas påskfika innan alla åker iväg över påsk, men det var nästan ingen som kom så vi styrde iväg till Storken på eget bevåg. Tyvärr var min fika väldigt ofotogenisk, men oj, vad god! Varm choklad med grädde & en dammsugare till.
 
Idag var jag hem till päronen för att umgås med Jacob några timmar eftersom att mamma skulle resa bort & pappa jobbade. Vi såg på Paddington & när pappa kom hem gick jag & vilade innan middagen. Jag har så svårt att acceptera den här tröttheten. Att inte orka göra saker utan att behöva sömn emellan, att inte orka lika mycket som jag gjorde förut, samtidigt som jag inte alltid kan sova när jag vill & behöver.
 
Hur som, landade här hemma för någon timme sedan & har sedan dess hunnit ta en lång varm dusch, raka mig, scrubba hela mig, lägga ansiktsmask & smörjt in hela mig med den bodylotion ni ser här ovan. Helt klart min nya kärlek! Jag var lite skeptisk till doften, men den kostade bara 19 riksdaler så tänkte att jag skulle prova & den luktar verkligen sååå gott, samt gör huden så len & återfuktad. Jag tror att det är viktigt att ta sig tid till att ta hand om sig själv ibland; vare sig det är genom att ha en hemma "spadag", göra någon aktivitet eller bara få ensamtid. Det är viktigt att komma ihåg att uppskatta sig själv!
#1 - J

Mysigt med fika!!

Svar: Åh ja, verkligen!!
Angelica Wåhlin

#2 - Bella

Låter som mysiga dagar!

Svar: Det har det varit!
Angelica Wåhlin

#3 - Matilda Berlin

Åhh vad härligt! Älskar verkligen känslan när man tar sån egentid =) Kram

Svar: Det är då värdefullt :) Kram
Angelica Wåhlin

#4 - Linda

Ser mysigt ut!

Svar: Det var det!
Angelica Wåhlin

#5 - frida christina

Vad härligt med ett litet hemmaspa ibland!

Svar: Jaa, ibland behöver man nästan det!
Angelica Wåhlin

#6 - Netti Starby

Vad mysigt och ha en fortsatt mysig kväll! <3 Kramis

Svar: Tack finis! <3 Kram
Angelica Wåhlin

#7 - Photo by E M E R E L L A

Åh det är så skönt att skrubba sig och bara pyssla om sig själv :)

Svar: Men visst är det det? Man ska inte försumma sig själv, vilket jag tyvärr tycker är lätt att göra :)
Angelica Wåhlin