angelicawahlin
angelchanelle
Skärpning

Måste verkligen skärpa mig vad gäller bloggen .. Egentligen har jag haft massa inspo på sistone, men det har varit så mycket att jag knappt haft tid att starta datorn och när jag väl haft tid har jag varit för trött. Det är så mycket nytt i och med universitetet; plugg, nya platser, nya människor och insparksaktiviteter som jag försökt delta i lite nu då jag missade nästan hela första veckan.

Nåja, idag har vi iallafall inte skola, så jag är på g till jobbet för ett 9-17 pass. Saknar faktiskt att jobba lite, nu när jag bara går på timmar. Jag jobbar imorgon också och sen har jag hela söndag ledig, men då ska jag nog bara plugga. Vi har grupparbete, hemtenta och PM inom några veckor, så känner att jag måste ligga i fas.

How to be a student in Uppsala

Jag missade första delen av nollningen och insparken, då jag blev sent antagen. Igårkväll var det dock planerat klubb på Stockholms nation, så jag lät mig övertalas till att hänga med klassen ut. Jag och två kursare - Sophia och Harald - inledde med asiatisk buffé på Fugus. En mysig liten restaurang och maten var också bra. Vi satt där ganska länge, så när vi väl tog oss till Stocken var kön runt ett helt hus. Vi kollade läget på lite olika nationer medan vi väntade på svar från resten av klassen, om de var på Stocken eller också hade dragit vägen. Vi hittade dem på Gotlands nation (där ölen är svinäcklig, stor besvikelse haha). Där var vi till stängning, lärde känna varandra och spelade biljard.

När Gotlands började förbereda för stängning gick vi vidare till Upplands där de hade uteservering fram till ett. Riktigt mysigt!

Vid ett var de flesta fortfarande inte klara med festandet, så gänget drog vidare till Palermo där vi satt till strax innan tre. Där bjöds på "jag har aldrig", armbrytning och öl som inte smakade knäckebröd, haha!

Jag och fyra andra kursare avslutade kvällen med kebab från Rosa Pantern - för tydligen gör man så som student. En kursare förbarmade sig över mig och mina dåliga busstider och satt och väntade med mig i över en timme på min buss. Så himla fint!