angelicawahlin
angelchanelle
This is thriller
// suddiga mobilbilder för att jag glömde kameran hemma //
 
Vi började kvällen hos Natalia där vi åt, gjorde iordning oss & förade. Grabbarna började dock dricka innan mig & Natalia, då vi skulle åka & hämta Lisa när hon slutade jobbet. Måste bara säga att dessa röda linser var ett himla sjå att både få i & ta ut, jag som avskyr att peta mig i ögat, haha. 
 
Sedan bar det av till festen. Värdinnan hade hyrt en krog som lokal samt ordnat med lista, så att det inte skulle bli kaos med oinbjudna gäster osv. Det fanns även en egen bar & fotograf där, superbra fixat! Framåt midnatt började alla dra vidare. Vårt lilla gäng hamnade på Shotluckan i sällskap med några andra från festen samt Lisas kollega. Där bjöds det på brinnande applepie-shots, såg rätt coolt ut när bartendern satte eld på glasen, haha. Vi avslutade med mat på Max & drog sedan hem till Natalia för ett par timmars sömn innan jag skulle hem, Natalia ville ha Cola & Alexander cigg. 
Trouble in paradise

 

// sneakpeak på dagens utklädnad //
 
Alltså, det verkar vara något fel på blogg.se för mig .. Ser nu att inlägget jag skrev vid 21.30 igår publicerades jättesent. Skumt!


Jaja, nu ska jag snart börja röra mig mot Natalia där vi ska fixa oss tillsammans, samt käka och föra. Hon har sin pojkvän och hans kompis där också, så det blir nog superkul! Sen drar vi tillsammans vidare till festen (som hon för övrigt bjudit med mig på, hihi). Är riktigt taggad på den här kvällen! Dock blir det hyfsat tidig hemgång och en lugn kväll för min del, då min lillebror fyller år imorgon. Har ni något planerat inför idag, nu när det är halloween och allt?

Snaps of today

 

Idag har jag sprungit (vad som känns som) en massa ärenden, färgat håret, diskat och städat. Bland annat var jag in till stan och köpte ett par sista smågrejer inför halloweenfesten jag ska på tillsammans med Natalia imorgon. Det ska bli så kul, men vad jag ska vara tänker jag hålla på lite till, hehe ..

Nu ska jag stänga av både dator och TV, samt lägga undan mobilen och hoppas på att John Blund kommer ikväll. Jag har sovit så himla dåligt nu i nästan tre veckor, så jag skulle verkligen behöva få sova ut .. Godnatt finisar!