angelicawahlin
angelchanelle
Carpe diem

 

 

Åh, godmorgon!
Idag är det en så himla fin dag och jag vaknade lite innan alarmet, heeelt pigg och utvilad! Jag är verkligen supertaggad på den här dagen!

Fast nej. Sanningen är att jag inte har ett dugg lust att fånga dagen och har mest lust att slå de som kommer med sina förbaskade "carpe diem" med en toffla i huvudet. Sanningen är att jag låg kvar lite för länge i sängen efter att alarmet ringt eftersom att jag var så trött att ögonen rann. Jag har sovit tre timmar på tre dygn. Det är den tiden på året för mig nu; vinterdepressionens och insomnians tid. Just idag är jag sjukt otaggad och gick bara upp för att jag måste, efter att i några minuter övervägt att skippa seminariumet. Jag är lite arg också - egentligen utan någon särskild anledning.

Och vill ni veta något mer som är sant? Det är helt okej att känna så ibland och att inte alltid vara så rosafluffig. Det har jag faktiskt tagit fasta på på senare tid. Jag får vara trött och arg och less på allt, bara jag inte fastnar i det.

Cybermonday
 
Igår var det ju cybermonday - den sista delen av black friday-rean. Jag kikade in på Zalando under helgen (beställer väldigt ofta därifrån då jag tycker dom har bra priser & älskar det faktum att det är både fri frakt & retur), men det var så högt tryck att både appen & hemsidan var alldeles sega. Passade på igår på kvällskvisten istället. Plockade ner saker för över 1500 riksdaler i varukorgen, men betalade i slutändan bara 1077 kronor efter alla rabatter! Dock köpte jag endast saker jag behövde samt passade på att plocka ner lite julklappar. Nu har jag bara en person kvar att köpa åt, så otroligt skönt! 
Chequered
// kjolen går bland annat att köpa HÄR //  
 
Den här fina kjolen landade i min garderob i slutet av augusti, men jag insåg att jag aldrig visade er den. Den är från Topshop & gick loss på 449 riksdaler. Jag tycker verkligen att den är supersöt, men har tyvärr knappt haft tillfällen att använda den i och med att kylan kom så fort. Jag hoppas dock på att kunna använda den flitigt i vår, med ett par mysiga strumpbyxor, sneakers eller låga boots, & en fin kappa!