Problem

 // i fredags tog jag ett glas med fina Johanna //
 
Fram tills nu har både mitt wifi här hemma & internet på mobilen krånglat, därav har bloggen stått still. Jag har egentligen inget särskilt att berätta - det enda jag har gjort är att sova alldeles för lite & jobba, som vanligt. Lever i mitt lilla ekorrhjul kan man väl säga. 
 
Idag vaknade jag iallafall tidigt trots att jag somnade fruktansvärt sent, & eftersom att jag inte kunnat somna om gick jag upp & har sedan dess städat. Jag är ledig idag, men ska snart sätta mig på bussen med kissen för att åka till veterinären & få analsäckarna kollade. Resten av veckan jobbar jag & nu är jag inte ledig igen förrän till påsk om jag minns rätt, haha.

Och även om du krossade mitt hjärta hoppas jag att du mår bra

angelchanelle @ tumblr

That perfect ending


Mars

// behövde en förändring så i måndags fick håret bli rött //
 
Long time no see. Jag har varken mått bra fysiskt eller psykiskt. Läkarna hittar inget fel, men jag har fortfarande ont i ryggen/njurarna. Jag har feber till & från plus konstant huvudvärk. Förutom det är livet bara allmänt rörigt just nu, det har väl varit det rätt länge nu. Men jag saknar att skriva här, saknar att samla minnen & att kunna se tillbaka i mitt arkiv. Så hej igen, nu ska jag försöka få till en nystart!