angelicawahlin
angelchanelle
Those days that never seem to end
// åkte hem en snabbis till harbo över dagen för att hämta paket & fick bland annat detta nutellaskal //
 
De här dagarna har känts både evighetslånga & som om dom gått otroligt fort - på en & samma gång. Jag har jobbat på som vanligt & rent jobbmässigt har det varit full rulle. Arbetstimmarna har liksom bara flugit iväg, men väl hemma har jag varit så trött att det känns som om eftermiddagarna/kvällarna bara har masat sig fram, haha. 
 
Min familj är som sagt hemma från Kos nu, men jag har valt att stanna med kisse här i några dagar till ändå. Det är närmare till mitt jobb & sen till veterinären om det skulle vara så att Sergios urinvägsinfektion antingen inte ger sig eller kommer tillbaka. Hoppas verkligen att metacamen hjälper dock & att uvin ger sig en gång för alla!
Snaps of the week

// var med kisse till veterinären, han hade fått uvi //

// firade midsommar på jobbet, åt god middag + drack prosecco med mig själv & träffade sen en vän //
 
// åt våfflor & hade lilla Ture som kollega en dag //
// firade min födelsedag i efterskott med familjen som kommit hem nu genom att bland annat äta midsommarmat //
15.06.16
// vädret växlade så otroligt mycket idag att det var svårt att klä sig //
// min middag, min egen fantastiska laxröra //

Jag har nog glömt att skriva det, men jag har sedan i torsdagskväll varit i mina föräldrars hus, då dom och minstingen är i Grekland och glassar. Jag och kissen tjänstgör som husvakter. Roligt ändå att jag fortfarande känner att även här är hemma, trots att det var nästan exakt ett år sedan jag flyttade härifrån ..

Jag vet att jag är otroligt dålig på att blogga, men det är för att jag helt enkelt är för upptagen med att njuta av livet för att orka/ha lust till att starta datorn och knåpa på inlägg. Egentligen gör jag nog inte så mycket utöver det vanliga, förutom att jag lägger alltmer av min lediga tid till att umgås med vänner eller göra annat jag tycker är kul. Trivs med livet, helt enkelt.