Those days that never seem to end

// åkte hem en snabbis till harbo över dagen för att hämta paket & fick bland annat detta nutellaskal //
 
De här dagarna har känts både evighetslånga & som om dom gått otroligt fort - på en & samma gång. Jag har jobbat på som vanligt & rent jobbmässigt har det varit full rulle. Arbetstimmarna har liksom bara flugit iväg, men väl hemma har jag varit så trött att det känns som om eftermiddagarna/kvällarna bara har masat sig fram, haha. 
 
Min familj är som sagt hemma från Kos nu, men jag har valt att stanna med kisse här i några dagar till ändå. Det är närmare till mitt jobb & sen till veterinären om det skulle vara så att Sergios urinvägsinfektion antingen inte ger sig eller kommer tillbaka. Hoppas verkligen att metacamen hjälper dock & att uvin ger sig en gång för alla!

Snaps of the week

// var med kisse till veterinären, han hade fått uvi //

// firade midsommar på jobbet, åt god middag + drack prosecco med mig själv & träffade sen en vän //
 
// åt våfflor & hade lilla Ture som kollega en dag //
// firade min födelsedag i efterskott med familjen som kommit hem nu genom att bland annat äta midsommarmat //

15.06.16

// vädret växlade så otroligt mycket idag att det var svårt att klä sig //
// min middag, min egen fantastiska laxröra //

Jag har nog glömt att skriva det, men jag har sedan i torsdagskväll varit i mina föräldrars hus, då dom och minstingen är i Grekland och glassar. Jag och kissen tjänstgör som husvakter. Roligt ändå att jag fortfarande känner att även här är hemma, trots att det var nästan exakt ett år sedan jag flyttade härifrån ..

Jag vet att jag är otroligt dålig på att blogga, men det är för att jag helt enkelt är för upptagen med att njuta av livet för att orka/ha lust till att starta datorn och knåpa på inlägg. Egentligen gör jag nog inte så mycket utöver det vanliga, förutom att jag lägger alltmer av min lediga tid till att umgås med vänner eller göra annat jag tycker är kul. Trivs med livet, helt enkelt. 


21


Igår fyllde jag hela 21 år och i lördags firade jag det med vänner. Vi hann röra oss till både O'Connor's (där jag och Gisela inledde med middag), Plock, Terassen och till sist även Etage. Hade det så kul och jag kunde nog inte ha önskat mig ett finare firande. Kom hem otroligt sent, så spenderade gårdagen i soffan framför Netflix med kissen sovandes på magen, haha. Tacksam över människorna jag har i mitt liv. 

There will be no broken hearts at the club tonight

// halvtaskiga mobilbilder från helgen //
 
I fredags var jag ut med en kompis/kollega & hennes två vänner. Vi började på uteserveringen på Pitcher's där vi satt & snackade skit tills det började bli kallt. Då bytte jag om till jeans (började i shorts) & vi knallade vidare mot O'Connors istället. Jag bjöd en gubbe på gin and tonic & fick både shots & en turkos drink tillbaka som tack, haha (don't you worry, jag drack inte drinken för såg inte när den hälldes upp). Efter ett tag där flyttade vi vidare till Terassen på andra sidan gatan för att spendera resten av kvällen där tillsammans med ett gäng killar som den ena tjejen kände sedan innan. Hade en riktigt fin kväll med minst lika fina människor, men jag är ju så himla dålig på att ta bilder så fick inga andra än på min egen öl, haha. Missade - som vanligt - sista bussen hem, så sov över hos en vän & drog en walk of shame hem klockan nio på morgonen, haha.

Med jag-fån igen

// i måndags kom den, min iPhone 6S, & jag är lite smått kär //