angelicawahlin
angelchanelle
Fredagsmys
// Gammal bild på mig & Kobbe, tänk att han varit så liten! //
 
Igår var mamma & Jacob som sagt här på lite fredagsmys. Mamma var snäll & tog med sig kissen i bilen (han fick stanna en extra natt hos dem så han följde inte med när jag åkte hem häromdagen) & så hämtade de mig på jobbet. Sen bjöd hon på sallad med melon i som hon köpt med sig, såå gott!
 
Kvällens film blev Bondgården. Jag älskar egentligen barnfilmer, haha, men kände mig lite småskeptisk till denna. Men den var superkul & hade roliga scener som min övertrötta mor & lillebror hysteriskt skrattade åt hela kvällen .. Innan de åkte hemåt skjutsade mamma mig till Ica så jag kunde köpa nässpray & halstabletter. Igårmorse vaknade jag nämligen upp med rivig hals & nässpray har jag egentligen behövt köpa ett bra tag, men glömmer det så fort jag är i en affär/på ett apotek.
 
Nåja, idag då? Jag ska snart hoppa in i en snabb dusch & dra mig in till stan i väntan på att J ska vakna. Jag lyckades spräcka ett par byxor över innerlåren igår på jobbet & jag har insett att just jeans är en bristvara i min garderob just nu. Sen ska jag - om halsontet fortsätter vara så lindrigt som det faktiskt varit idag - ut en sväng till  & mysa med honom & hans två vovar.
Born to die
 
Igår åkte jag till Sala där J bor för att träffa honom & pappa på en lunch. Pappa jobbar ju där, så det var ju perfa. Pappa valde ut en thaireataurang med en himla god mat, så där satt vi & åt & pratade tills han behövde gå tillbaka till jobbet. Sedan tog J med mig på en sväng igenom Salas lilla minigalleria innan han behövde återvända hem för att rasta vovarna & jag åkte tillbaka till Uppsala.
 
Sedan åkte jag hem till mina föräldrar (sov där natten innan) & myste med mamma & Kobbe en stund. Till middag beställde vi pizza & sen åkte jag hem. Imorgon jobbar jag först morgonen & sedan kommer mamma & Kobbe ut till mig på lite fredagsmys! Så nu är det snart dags för mig att hoppa i säng & önska er en fin kväll!
Hanging out
 
Just för tillfället är jag på väg hem från J. Har bara varit där ett par timmar idag, men jag är glad för varenda sekund jag får spendera med honom. Jag vet inte, han gör mig alltid glad & försöker få mig att skratta & han är en riktig gentleman. Eventuellt ska jag ut till honom igen, men då sova över. Jag har dock inte ens hunnit fråga mina föräldrar om det är okej att jag lämnar katten där i ett par dagar, så vi får väl se hur det blir. Så här går det när man har noll framförhållning, haha.
 
Nästa vecka då? Ska som sagt kanske sova över hos J & på onsdag ska han få träffa pappa över en lunch. Annars är det jobb som gäller, kanske en shoppingrunda med Denise & sen fredagsmys hos mig med mamma & Jacob. Det blir prima!