Fredagsmys

// Gammal bild på mig & Kobbe, tänk att han varit så liten! //
 
Igår var mamma & Jacob som sagt här på lite fredagsmys. Mamma var snäll & tog med sig kissen i bilen (han fick stanna en extra natt hos dem så han följde inte med när jag åkte hem häromdagen) & så hämtade de mig på jobbet. Sen bjöd hon på sallad med melon i som hon köpt med sig, såå gott!
 
Kvällens film blev Bondgården. Jag älskar egentligen barnfilmer, haha, men kände mig lite småskeptisk till denna. Men den var superkul & hade roliga scener som min övertrötta mor & lillebror hysteriskt skrattade åt hela kvällen .. Innan de åkte hemåt skjutsade mamma mig till Ica så jag kunde köpa nässpray & halstabletter. Igårmorse vaknade jag nämligen upp med rivig hals & nässpray har jag egentligen behövt köpa ett bra tag, men glömmer det så fort jag är i en affär/på ett apotek.
 
Nåja, idag då? Jag ska snart hoppa in i en snabb dusch & dra mig in till stan i väntan på att J ska vakna. Jag lyckades spräcka ett par byxor över innerlåren igår på jobbet & jag har insett att just jeans är en bristvara i min garderob just nu. Sen ska jag - om halsontet fortsätter vara så lindrigt som det faktiskt varit idag - ut en sväng till  & mysa med honom & hans två vovar.

Born to die

 
Igår åkte jag till Sala där J bor för att träffa honom & pappa på en lunch. Pappa jobbar ju där, så det var ju perfa. Pappa valde ut en thaireataurang med en himla god mat, så där satt vi & åt & pratade tills han behövde gå tillbaka till jobbet. Sedan tog J med mig på en sväng igenom Salas lilla minigalleria innan han behövde återvända hem för att rasta vovarna & jag åkte tillbaka till Uppsala.
 
Sedan åkte jag hem till mina föräldrar (sov där natten innan) & myste med mamma & Kobbe en stund. Till middag beställde vi pizza & sen åkte jag hem. Imorgon jobbar jag först morgonen & sedan kommer mamma & Kobbe ut till mig på lite fredagsmys! Så nu är det snart dags för mig att hoppa i säng & önska er en fin kväll!

Hanging out

 
Just för tillfället är jag på väg hem från J. Har bara varit där ett par timmar idag, men jag är glad för varenda sekund jag får spendera med honom. Jag vet inte, han gör mig alltid glad & försöker få mig att skratta & han är en riktig gentleman. Eventuellt ska jag ut till honom igen, men då sova över. Jag har dock inte ens hunnit fråga mina föräldrar om det är okej att jag lämnar katten där i ett par dagar, så vi får väl se hur det blir. Så här går det när man har noll framförhållning, haha.
 
Nästa vecka då? Ska som sagt kanske sova över hos J & på onsdag ska han få träffa pappa över en lunch. Annars är det jobb som gäller, kanske en shoppingrunda med Denise & sen fredagsmys hos mig med mamma & Jacob. Det blir prima!

Crying is okay here

angelchanelle.tumblr.com (endast reposts)
 
 
 
 
 

Sundays is for dreaming

Han kan konsten att njuta av livet
 
Kom ganska precis hem & ser lite halvt på ett avsnitt av Miss Marple. Älskar den serien, men insåg ganska snabbt att jag redan sett det här avsnittet! Annars då? Jag mötte mamma på Gränby & så köpte hon ett par vinterskor åt mig, så nu slipper jag krångla ner raggsockar i ett par höstskor & ändå frysa. Så otroligt tacksam! Sen hjälpte jag henne att lassa in ved i bilen & följde med henne hem. Väl där blev jag bjuden på middag & saffransmuffins. Det har varit en perfekt, lite smålat söndag!

160116

 
Alldeles strax är det dags för mig att sätta igång med maten. Mamma, pappa & Jacob kommer inte förrän runt tre & vi äter inte förrän vid fyra, men jag ska göra boeuf bourguignon som dels innebär ett mindre långkok & dels en himla massa putsande & strimlande av kött. Säger receptet att det ska ta två timmar att laga till rätten tar det åtminstone tre för mig, dessutom, haha. Jag är fortfarande orutinerad i köket så allt tar lång tid för mig (även om det allt som oftast blir gott). 
 
Sedan ska en kladdkaka in i ugnen, jag ska vika tvätt & snabeldraken ska få ta en svängom runt lägenheten. Annars är allt klart. Jag kunde nämligen inte sova inatt så jag passade på att skrubba badrum & kök, samt plocka iordning & damma. Nästan så att jag skulle vilja säga att jag är klar med den årliga vårstäden redan nu! 
 
Nu ska jag kila & kicka igång dagen. Hoppas att ni får en fin lördag!

Home

Dålig mobilbild, men detta kan vara världens sötaste hund
 
Jag sitter för tillfället på bussen hem. Jag har bara jobbat i sex timmar, men det har varit full rulle så mitt huvud känns som en bomullstuss. Jag är inte hemma förrän runt elva så när jag kommer hem ska jag inte göra annat än att förbereda en tvätt till imorgon och skriva en inköpslista. Jag ska nämligen hålla en liten middag för familjen på lördag och måste handla inför den. Finaste mamma hjälper mig så jag får med mig allt hem och slipper handla på de dyra lokala butikerna här ute. Hoppas att ni haft en fin vecka såhär långt!

2016

 
Jag invigde 2016 med att åka hem till min dejt - vi kan kalla honom J sålänge -  & mysa eftersom vi båda jobbat nyårsnatten (& då såg jag ut som på bilden ovan). Vi har setts rätt mycket den senaste månaden & vi har kul ihop. Jag vet dock inte om det kommer leda till något mer, vi tar det som det kommmer.
 
Bara tre dagar in på det nya året fick jag dock urinvägsinfektion som satte sig i njurarna & sedan har jag varit mer eller mindre sänkt. Nu är antibiotikakuren avklarad & jag mår bra igen! Annars då? Jag har varit med J en del, jobbat & stått ute i 23 minusgrader för att vänta på bussar som aldrig kom eller bara myst med min kärlekskranke kisse. Nu har jag nästan en hel ledig vecka framför mig & jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har glömt hur man gör när man är ledig ..? Nåja, det löser sig!
 
Hur har ert 2016 varit so far?