angelicawahlin
angelchanelle
Memory lane
 
Oh, dear lord in heaven! Kollade igenom massa gamla mappar på min facebook & tog en tripp down memory lane såhär en trött torsdagskväll. Kära hjärtanes, så man har sett ut .. Dessa bilder väcker så himla många minnen, även om det i princip bara är en av personerna på bilderna (Natalia) som faktiskt fortfarande finns i mitt liv. Tråkigt,men sånt är livet! Orkade inte sortera bilderna i rätt ordning eller göra om storlekarna, men de är alla från min grundskoletid.
Feverish
// bild från igår när jag kände mig snygg //
 
Idag har jag bara legat i sängen hela dagen & känt mig mer eller mindre döende. Jag har feber & tappar rösten emellanåt. Imorgon ska jag dock proppa mig full av alvedon & dra mig till jobbet. Måste hoppa in på Pressbyrån påvägen dock, för självklart har mon mobil gått sönder & mitt simkort passar inte till varken min gamla iPhone 4 eller mobilen jag får låna av Denise. Ett nytt kan jag inte få förrän på måndag, så jag måste köpa ett kontantkort med nytt nummer. Mobilen lär jag inte ha råd att laga på ett tag & inte heller att köpa en ny. Behöver dock mobilen så att jobbet kan lämna mig, så jag antar att jag får lösa det såhär tillfälligt. Alltså, livet. Jaja.
Valentine's day
 
Hej på er sötnosar! Kul att se att några av er fortfarande tittar in trots att uppdateringen varit lika med obefintlig på hela helgen. Jag har faktiskt haft fullt upp. I fredags tog jag katten med mig på bussen, lämnade honom hos mina föräldrar, gick till vårdcentralen (är fortfarande listad i Storvreta, osmidigt nog) för att återigen få urinvägsinfektionen kollad, sedan vidare till ett av jobben för att fylla i ett lönepapper & till slut ut till Denise för att färga ombré. Dock tog blekningen knappt av någon anledning, så vi ska slänga in en till så fort vi har möjlighet att ses igen.
 
I lördags åkte jag till & sov över. Vi åkte på nattbio i Västerås för att se Deadpool & dricka milkshake från McDonalds, haha. Vi kom hem runt halv tre på natten & hoppade i säng i stort sett på direkten. 
 
Igår tog vi lång sovmorgon & när vi väl masade oss upp ur sängen serverade han mig frukost. Efter det bakade han kladdkaka som vi åt framför en film & sen tog han mig ut på middag. Vi tog en kvällsprommis med hundarna, såg på film & kom i säng ännu tidigare. 
 
Idag åkte jag hem framåt eftermiddagen, handlade på vägen & köpte dessutom med mig en pizza hem då jag inte orkade laga något vettigt. Sedan dess har jag mest bara småfixat här hemma & tvättat. Imorgon är det jobb som gäller & sedan hämta kisse hos mina föräldrar. Hoppas att ni haft en lika fin helg som jag & är taggade på den här veckan!