angelicawahlin
angelchanelle
Sedan sist

Hej på er!
Tiden, under vilken jag inte bloggat, har varit både otroligt fin och sjukt jobbig - på en och samma gång. Förra måndagen kom "min dejt" hit ut och hämtade mig och katten för att vi skulle spendera några dagar där. Vi stannade till på fredag då han skjutsade hem oss och i lördags flyttade han till Helsingborg för att plugga en termin i Lund. Kissen trivdes superbra där, älskade "min dejt" och vi hade det riktigt mysigt mitt i all flyttstress.

I lördagskväll åkte jag in till stan och mötte upp Natalia. Vi åt och tog ett glas rosé på en liten restaurang vi båda spanat in, men aldrig ätit på. Vi valde att sitta på uteserveringen eftersom det fortfarande var hyfsat varmt med kappa på. Vi mötte upp lite folk och hann väl med att förflytta oss mellan tre-fyra ställen. Kvällen bjöd på lite tjafs, men jag har fina vänner och jag är glad ändå.

Måndagen stod för min första dag på universitetet. Två föreläsningar, uppdelat med tre timmars hål emellan. Jag inser att jag inte skrivit något om att jag sökt eller blivit antagen här, men - mina vänner - jag går numera historikerprogrammet på Uppsala Universitet. Jag har nu gått tre dagar och det är med skräckblandad förtjusning jag kliver in i den här nya världen. Jag är redan begravd i plugg, har inte hört något från CSN, har en mördarförkylning och feber, men jag tror att det blir bra ändå. Än så länge trivs jag!

Love me like you do

Idag var en kämpig jobbdag, men min dejt - han är guld värd. Han hörde av sig under dagen och sa att han var på Ica samt undrade om han fick komma förbi med nåt åt mig eftersom han kom ihåg att jag jobbade långpasset. Detta var vad jag fick och Gud, vad jag uppskattade det! Så fint av honom och det lyste upp sista delen av min dag.

Jag är hemma sedan ett par timmar tillbaka och har multitaskat järnet sedan dess. Tvättat, lagat mat, vikt tvätt och sett på Game of Thrones. Min hjärna har känts som bomull större delen av dagen, så tänkte faktiskt hoppa i säng rätt snart och skita i att ställa klockan.

Nu tar jag en hel vecka ledigt och jag kunde inte varit gladare över det!

5 av 6

Hej hörni!
De senaste två dagarna har varit så sjukt hektiska vad gäller jobbet så jag har bara kommit hem, slängt mig i sängen och legat där tills jag somnat, i stort sett. Igår var jag även tvungen att jobba över, så kom inte hem förrän runt elva på kvällen.

Den här dagen har bestått av jobb och städning samt tvätt när jag kommit hem. Nu har jag bara en av sex arbetsdagar kvar innan jag tar ledig onsdag. Ska ut och pussa lite på "min" snubbe då. Ser framemot det.