Sedan sist

Hej på er!
Tiden, under vilken jag inte bloggat, har varit både otroligt fin och sjukt jobbig - på en och samma gång. Förra måndagen kom "min dejt" hit ut och hämtade mig och katten för att vi skulle spendera några dagar där. Vi stannade till på fredag då han skjutsade hem oss och i lördags flyttade han till Helsingborg för att plugga en termin i Lund. Kissen trivdes superbra där, älskade "min dejt" och vi hade det riktigt mysigt mitt i all flyttstress.

I lördagskväll åkte jag in till stan och mötte upp Natalia. Vi åt och tog ett glas rosé på en liten restaurang vi båda spanat in, men aldrig ätit på. Vi valde att sitta på uteserveringen eftersom det fortfarande var hyfsat varmt med kappa på. Vi mötte upp lite folk och hann väl med att förflytta oss mellan tre-fyra ställen. Kvällen bjöd på lite tjafs, men jag har fina vänner och jag är glad ändå.

Måndagen stod för min första dag på universitetet. Två föreläsningar, uppdelat med tre timmars hål emellan. Jag inser att jag inte skrivit något om att jag sökt eller blivit antagen här, men - mina vänner - jag går numera historikerprogrammet på Uppsala Universitet. Jag har nu gått tre dagar och det är med skräckblandad förtjusning jag kliver in i den här nya världen. Jag är redan begravd i plugg, har inte hört något från CSN, har en mördarförkylning och feber, men jag tror att det blir bra ändå. Än så länge trivs jag!


Love me like you do

Idag var en kämpig jobbdag, men min dejt - han är guld värd. Han hörde av sig under dagen och sa att han var på Ica samt undrade om han fick komma förbi med nåt åt mig eftersom han kom ihåg att jag jobbade långpasset. Detta var vad jag fick och Gud, vad jag uppskattade det! Så fint av honom och det lyste upp sista delen av min dag.

Jag är hemma sedan ett par timmar tillbaka och har multitaskat järnet sedan dess. Tvättat, lagat mat, vikt tvätt och sett på Game of Thrones. Min hjärna har känts som bomull större delen av dagen, så tänkte faktiskt hoppa i säng rätt snart och skita i att ställa klockan.

Nu tar jag en hel vecka ledigt och jag kunde inte varit gladare över det!


5 av 6

Hej hörni!
De senaste två dagarna har varit så sjukt hektiska vad gäller jobbet så jag har bara kommit hem, slängt mig i sängen och legat där tills jag somnat, i stort sett. Igår var jag även tvungen att jobba över, så kom inte hem förrän runt elva på kvällen.

Den här dagen har bestått av jobb och städning samt tvätt när jag kommit hem. Nu har jag bara en av sex arbetsdagar kvar innan jag tar ledig onsdag. Ska ut och pussa lite på "min" snubbe då. Ser framemot det.


Ny design

 
Som ni kanske redan har sett så har bloggen nu fått sin nya design. Den är väldigt enkel, precis som den förra, men tycker att den här är så mycket mer stilren. Trivs bättre med denna, helt enkelt & jag hoppas att ni också gillar den! Nu ska det iallafall bli så mycket roligare att börja blogga igen!

Autumn

Nu verkar sommaren vara över och hösten har anlänt på riktigt. Vi har haft kallt, blåsigt och regnigt i närapå en vecka nu. Jag hann ta vara på sommaren mycket mer i år än förra eftersom jag inte har jobbat lika mycket, men det känns ändå som om sommaren varit alldeles för kort. Bloggen har fått ligga vilande då jag försökt mixa jobb med så mycket som möjligt och dessutom börjat dejta igen, denna gången av en slump.

Nu börjar delen av året då jag fryser konstant och kvällarna börjar bli mörka igen. Bloggen kommer att kickas igång ordentligt igen, i sinom tid, när jag lyckats koda om designen lite. Tycker den är så ful just nu att det inte känns lika kul att lägga tid på att knåpa ihop inlägg. Men snart så!

Hoppas att ni haft en helt underbar sommar och fått tagit vara på semester/sommarlov!


This weekend

// var hos Gisela på lite balkonghäng //
// såg Independence Day på bio //
 
Den här helgen har varit alldeles för seg och samtidigt sprungit iväg alldeles för fort. På fredagen (fram till cirka fem på lördagsmorgonen, haha) var jag hos Gisela och åt tacos samt myste på hennes balkong. På lördagen hade jag dejt inbokad med en kille jag träffat ett tag. Vi åt på Amazing Thai och såg Independence Day: Återkomsten på bio. Dock lyckades jag bli sådär riktigt dunderbakis för första gången på flera år - jag som alltid dricker med måtta - så kunde knappt äta på middagen, haha. Tycker synd om honom som fick stå ut med mig, men han var mest glad över att jag överhuvudtaget dök upp och hade kul åt min miss. Kom hem runt midnatt och somnade kort därefter. 
 
Annars har jag inte gjort så mycket. Jag hade långledigt, så söndag och gårdagen spenderades hemma i godan ro med en massa tråkiga måsten. Idag jobbade jag och mer är det inte med det. Imorgon är det jobb igen, så ska snart hoppa i säng. Jag är fortfarande supertrött efter helgens sömnbrist, men jag har bara mig själv att skylla!