Valborg

 
Idag är det valborg, vilket innebär kvällsjobb för min del. Det gör mig dock inget att jag inte kommer kunna vara ute & fira. Valborg i Uppsala innebär liiite för mycket stök & fylla för min del. Då jobbar jag hellre eller myser hemma/framför en majbrasa med familjen. Jag ska strax ta & dra mig mot jobbet, faktiskt. Har sovit alldeles för lite inatt (hade 24 timmar på mig att ställa om från natt till dag, haha), men solen kikar fram, så jag känner mig ändå rätt glad. Hoppas att ni får en fin valborg & var rädda om varandra!
 

Calvin Klein

 
Så, förra veckan beställde jag äntligen hem underkläderna ovan. Jag vet att var & varannan tjej har dem nuförtiden & vanligtvis undviker jag att köpa sådant (bara för att, fråga mig inte varför, haha), men jag tyckte dom var så snygga & har läst att dem ska vara riktigt sköna, så jag kunde inte låta bli. SportBHar & mjuka BHar som både är bekväma, har bra stöd & är någorlunda snygga har jag haft så otroligt svårt att hitta. Dessa var dock sååå sköna samt ger bra stöd, så jag ångrar absolut inte att jag köpte dem. Helt klart värt pengarna om man har möjlighet att lägga de pengarna på undies!

Chop chop

// Matkoma deluxe & fortune cookie //
 
Idag åkte jag in till stan för att äta middag med mamma, pappa & Kobbe eftersom jag var helt ledig. Vi hade tänkt oss Pizza Hut egentligen, men de var tydligen underbemannade & det skulle ta lång tid innan man fick beställa, så vi gick över till Chop Chop istället. Så galet gott! Åkte hem efteråt istället för att följa med dem hem då det skulle bli så sent & nu har jag fortfarande matkoma, haha. Skulle gärna rulla ihop mig till en boll under täcket redan nu, men jag ska jobba imorgonnatt så jag får lov att vara vaken några timmar till. Ska slå på någon film & kanske poppa popcorn. 

Getting spoiled

 
Åh, jag har haft en sådan fin helg så den kan jag leva på ett bra tag! Mamma kom ju igår. Det första vi gjorde var att gå ut & ta en härlig promenad. Det var så skönt att komma ut & röra på sig ordentligt samtidigt som jag fick ventilera mycket tankar & känslor. När vi kom tillbaka gjorde mamma varma mackor med champinjonstuvning & när vi smält den smällde vi i oss marängswiss tills magen gjorde ont framför Hotel Transylvania 2. Vi kom i säng närmare midnatt.
 
Imorse blev jag väckt av mamma med frukost på sängen. Vi fixade oss snabbt, åkte en sväng till Gränby & sedan hem till dom (mina föräldrar alltså). Där bjöds det på lunch & fika i solen. Jag har blivit så borskämd! Sedan fick jag övningsköra nästan hela vägen hem med pappa! Det börjar bli kul, men det är fortfarande läskigt. Andra gången jag övningskör i år & andra gången jag faktiskt kör på en väg & inte en parkering eller liknande, haha.
 
Nu ligger jag i sängen med katten bredvid & slötittar på Poirot, som varje söndag. Jag är otroligt trött & vill mest bara sova, men måste hålla mig vaken ett par timmar till så jag kan sova lite inpå dagen. Det är nämligen nattjobb som gäller imorgon igen!

Det är mycket som jag känner att jag inte vet längre

 
Ännu en sömnlös natt. Jag ligger ensam vaken med mina tankar, som så ofta nuförtiden. Katten ligger vid fötterna & snarkar. Han håller sig nära mig hela tiden & jag älskar honom lite extra för det. Tänk att djur kan känna av sinnesstämningar så väl.
 
Ute regnar det. Jag hör hur det smattrar rytmiskt mot rutan i mörkret. Vanligtvis gillar jag inte regn, men nu gör det mig inget. Sömnlösa nätter som denna gillar jag det. Regnet. Det ger mig en känsla av ro. Jag vet inte varför. Det är mycket som jag känner att jag inte vet längre.
 
Jag tror att jag var lycklig ett tag idag. Eller iallafall glad. Jobbet ger mig en känsla av att jag gör något viktigt, jag inbillar mig att jag kanske gör någon skillnad någon gång för någon av de människorna jag träffar nästan varje dag. Jag jobbade med en kollega som sakta men säkert blivit en vän, någon jag kan anförtro mig åt & som anförtror sig åt mig, någon som blir glad när jag ropar mitt överdrivet peppiga "hej" när jag kommer in genom dörren. Jag gillar henne & jag gillar att jobba med henne. Dagarna blir roligare då.
 
Jag letar konstant efter ljusstrimmorna i livet för att inte drunkna. Jag hittar dom i människor, i mina böcker, i min familj. Jag hittar dom i regnet om nätterna, i fjärilen som virvlar förbi mig på balkongen, ibland hittar jag det i min egen envishet. Jag hittar ljusglimtarna, ändå känns det inte som att det är nog. Jag känner inte. Jag känner ingenting.. Därför tror jag att jag var glad. Mest för att jag borde vara det.
 
Fast precis just nu borde jag nog mest vara ledsen. Jag bad dig om sanningen & jag fick den. En sanning som borde ha gjort ont. Det skulle den ha gjort för några veckor sen. Trots det sitter jag här, läser vad du skrivit & får mest en känsla av "jaha". Jag känner väldigt ofta ett likgiltigt "jaha" nuförtiden, så att säga att jag inte känner någonting är kanske att ljuga.
 
Jag vill vara ledsen, jag vill vara arg. Jag vill vara någonting. Jag vill inte vara likgiltig & bortdomnad. Jag vill inte. Jag vill hata dig för att du förstörde mig. Det är enklare så, men jag kan inte. Hur gärna jag än vill. För sanningen är att du fick mig att känna så mycket som jag aldrig tidigare hade känt. För det är inte ditt fel & jag är inte förstörd. Jag är kanske lite skamfilad & jag tror att jag är lite trasig, men det var inte du som hade sönder mig. Sanningen är att jag tror att du pusslade ihop mig. Jag kanske borde tacka dig. Jag vet inte. Det är mycket som jag känner att jag inte vet längre.

It's friyay

 
Fredag. Mitt tredje & sista arbetspass för den här veckan, ett kvällspass från 16 till 21.15. Sedan tar jag helg & mamma kommer ut hit för att sova över. Ringde henne igår & sa att jag kände mig lite låg. Någon timma senare ringde hon upp & undrade om hon fick sova över. Jag älskar henne för det (& massa mer, såklart), för att hon ser ett behov & gör något för min skull, men får det att låta som om det är för henne. Hon är bäst & jag är så tacksam. 
 
Bussen går om ungefär en halvtimme. Jag är så galet trött fortfarande, kan knappt hålla ögonen öppna. När jag senast kollade på klockan inatt var den fem & jag hade inte sovit en blund. Larmet ringde igen vid elva & sedan dess har jag varit en zombie. 

You're worth nothing but the best

angelchanelle @ tumblr
 
 

Thursday

// när man tycker man är on fleek i solljuset men ser att det gör att dina ögonbryn blir i olika nyanser, haha //
 
Jag jobbade natt i både måndags & tisdag. Spenderade alltså nätterna på jobbet & dagarna till att 
(försöka) sova, därav ingen bloggning. Igår var jag en zombie hela dagen & gjorde absolut ingenting på hela dagen, haha. 
 
Den här dagen har jag bara spenderat till att ta hand om mig själv, samt handlat & myst med kissen. Jag har tagit en lång dusch, rakat mig, toppat håret, lagt inpackning i håret & ska snart tvätta bort en porrengörande ansiktsmask. Behövde verkligen en sådan här dag! Det har varit så mycket på sistone runtom mig att jag liksom glömt bort mig själv mitt i allt. 
 
Nästa steg är att färga håret tillbaka till brunt, men det väntar jag med tills det röda börjar få utväxt igen. Jag älskar det röda, men jag har ingen lust, tid eller ork till att underhålla det så mycket som man egentligen bör för att hålla det fräscht. Dessutom vill mitt hår inte riktigt hålla det & till sommaren kommer det bli ännu svårare att hålla den fin, så tillbaka till brunt it is! Så nära min naturliga färg det bara går, så att jag slipper slita mycket mer på håret.

A Sunday well spent

// lunchat med pappa på IKEA, samt köpt ny byrå som pappa hjälpte mig sätta ihop + tvättkorg //
 
Som det står ovan har jag spenderat min söndag med pappa. Vi möttes på IKEA strax efter tolv för att kolla på en byrå åt mig. Jag ville nämligen ha mer förvaring & min begnande TV-möbel var så hiskeligt ful, så jag bytte helt enkelt ut den mot en lägre byrå. Så nöjd! Lite galgar & en ny tvättkorg fick också följa mig hem. Pappa hjälpte mig få ihop byrån innan han åkte hem igen. Nu har jag precis torkat ur den, dammsugat spån från hela golvet & plockat över kläder dit. Ska strax ta en sen middag & slå på någon serie. Perfekt söndag innan det är dags för nattjobb imorgon. 
 

Ny design

 
Den här har jag pillat med i x antal timmar, haha. Jag är så dålig & vilsen när det gäller kodning & mitt i mitt lilla headerpillande började photoshop krångla för mig. Förstår inte vad som är fel, men bland annat går det inte att skriva med små bokstäver, oavsett typsnitt. Jaja, den här får duga sålänge. Den här är iallafall bättre än den förra designen, så mycket ljusare & mjukare!

Natt

Mitt lyckopiller

Nu säger vi godnatt, jag och katten. Det har känts som en väldigt lång dag. Först jobb 13-21.00 med bland annat APT och sedan träffa Johanna i stan i någon timma. Det sistnämnda gjorde mig dock väldigt glad, Johanna är en riktig stjärna och jag är så tacksam över att få ha henne i mitt liv! 

Det var dock en jobbig natt. Stackars kisse var hård i magen och därför gnällig och kontaktsökande. Sov knappt något, utan låg vaken med honom och masserade magen. Vet inte alls vad det berodde på, men det blev bra på morgonen och veterinären sa att jag inte behövde oroa mig. Nu mår han dessutom prima igen! Summan av kardemumman, min dag har känts som en evighet (fick dessutom en väldigt tråkig nyhet i slutet av arbetspasset som distraherade mig), jag är otroligt trött och ska jobba imorgon också, så nu säger vi godnatt. Som ni ser ovan har Sergio redan bäddat ner sig, haha. Hoppas på en bättre dag imorgon!

Välkomnar ljuset

 
Jag känner att jag äntligen börjar komma ur min dåliga period & jag välkomnar det så himla mycket. Senaste tiden har varit sjukt kämpig på så många olika plan i mitt liv. Jag har inte orkat hålla på med sociala medier alltför mycket, utan har bara fokuserat på mig själv samt mina nära & kära.
 
Jag var ledig hela påsken & spenderade den hos mina föräldrar tillsammans med familjen, katten & mormor. Jag sov över där & fick äntligen hela nätters sömn. Jag var på bio med mamma & jag bakade morotskaka för glatta livet. Jag har haft dunderförkylning efter dunderförkylning också, men har jobbat ändå. Jobbet är en bra distraktion från allting annat som snurrar runt i huvudet.
 
Men nu är jag påväg tillbaka & det känns underbart, nu ska jag verkligen leva livet!