angelicawahlin
angelchanelle
Valborg
 
Idag är det valborg, vilket innebär kvällsjobb för min del. Det gör mig dock inget att jag inte kommer kunna vara ute & fira. Valborg i Uppsala innebär liiite för mycket stök & fylla för min del. Då jobbar jag hellre eller myser hemma/framför en majbrasa med familjen. Jag ska strax ta & dra mig mot jobbet, faktiskt. Har sovit alldeles för lite inatt (hade 24 timmar på mig att ställa om från natt till dag, haha), men solen kikar fram, så jag känner mig ändå rätt glad. Hoppas att ni får en fin valborg & var rädda om varandra!
 
Calvin Klein
 
Så, förra veckan beställde jag äntligen hem underkläderna ovan. Jag vet att var & varannan tjej har dem nuförtiden & vanligtvis undviker jag att köpa sådant (bara för att, fråga mig inte varför, haha), men jag tyckte dom var så snygga & har läst att dem ska vara riktigt sköna, så jag kunde inte låta bli. SportBHar & mjuka BHar som både är bekväma, har bra stöd & är någorlunda snygga har jag haft så otroligt svårt att hitta. Dessa var dock sååå sköna samt ger bra stöd, så jag ångrar absolut inte att jag köpte dem. Helt klart värt pengarna om man har möjlighet att lägga de pengarna på undies!
Chop chop
// Matkoma deluxe & fortune cookie //
 
Idag åkte jag in till stan för att äta middag med mamma, pappa & Kobbe eftersom jag var helt ledig. Vi hade tänkt oss Pizza Hut egentligen, men de var tydligen underbemannade & det skulle ta lång tid innan man fick beställa, så vi gick över till Chop Chop istället. Så galet gott! Åkte hem efteråt istället för att följa med dem hem då det skulle bli så sent & nu har jag fortfarande matkoma, haha. Skulle gärna rulla ihop mig till en boll under täcket redan nu, men jag ska jobba imorgonnatt så jag får lov att vara vaken några timmar till. Ska slå på någon film & kanske poppa popcorn.