angelicawahlin
angelchanelle
Ny bloggdesign coming up
 tisdagslyx
 
Har fått möjlighet att få hjälp med min bloggdesign av en jätteduktig tjej (som ni hittar om ni klickar HÄR). Min tanke är att bloggen den här gången ska få en lite mysigare, mjukare look än vad den har nu. Headern kommer jag förmodligen få fila på själv & för tillfället har jag cirka noll idéer, men förhoppningsvis kommer kreativiteten igång igen när jag fått sova lite. 
Unconditional love
 
Idag har det varit en riktigt seg tisdag för min del. Jag somnade inte förrän klockan 6 imorse & tog mig inte upp ur sängen förrän runt 14. Jag har mest legat & sett på TV & lekt med kissen, men också fixat en del i lägenheten. Hade en del disk att ta tag i & behövde slänga in lite tvätt i maskinen med. Nu är det bara att byta sängkläder kvar, men det får vänta lite eftersom att Sergio ligger & sover så gott i sängen, hehe.
 
Eftersom att jag fortfarande är sjuk blir nog morgondagen troligtvis densamma, förutom att jag satsar på att inte sova bort dagen. Egentligen skulle jag vilja ta en sväng till stan, gå förbi biblioteket & köpa lite nödvändigheter till höstgarderoben, men som det ser ut nu kommer jag inte orka. Nåja, vi får se imorgon!
Monday is my day off
Blanadade reposts från tumblr. Vill ni följa mig där & se mer saker som inspirerar mig finns jag på angelchanelle.tumblr.com