angelicawahlin
angelchanelle
Classy bitch with trashy clothes

Hej sötnosar! Kom precis hem från jobbet och det första jag gjorde var att hoppa i min nya, gosiga blå plyschmysdress. Den är så bekväm att ni anar inte.

Till och med måndag är det jobb som gäller för min del och emellan jobbpassen ser jag på serier, gosar med Sergio eller städar, så jag kommer dessvärre inte ha något särskilt intressant att skriva ett tag framöver, men jag ska ändå försöka att knåpa ihop några inlägg. 

Jag är (som vanligt) galet trött så nu tackar jag för mig och ser ett sista avsnitt av Lost innan jag ska försöka sussa. Kram
20 oktober 2015

Halloj! Idag har jag varit ner på stan och fikat med Natalia (den gamla kompisen jag träffade på bussen för ett tag sedan, om ni kommer ihåg). Jag skulle egentligen fotat hennes hundar också, men vädret var så tråkigt att vi skippade det. Vi tog en liten runda i några affärer iallafall, så nu har jag lite nytt i garderoben, bland annat blev det en väska och en ny mysdress då de jag har är så slitna. Nu ska jag se ett avsnitt Lost och snart nanna kudden. Imorgon vankas det jobb 7-15 och sedan ska jag hem till familjen en stund. 
Six out of seven
 
Den här veckan har jag jobbat sex av sju dagar & därför har uppdateringen här varit dåligt. Dessutom har min mage varit krånglig samt att jag till & från varit febrig så energin har inte varit på topp. Igår hjälpte mamma mig att storhandla efter jobbet, sen åt vi på McDonalds & hon tog en kaffe hemma hos mig, efter det var jag så trött att jag bara kollade på Miss Marple & sedan la mig. Nu har jag iallafall åtminstone en ledig dag & jag är så glad. Min lediga måndag till ära ska jag lägga ansiktsmask (det behövs verkligen!) & se på boxen med alla sex säsonger av Lost som mamma fick tag på åt mig. Vad ska ni göra?