angelicawahlin
angelchanelle
Ulva Kvarn
stelfrusna fingrar, avksavt nagellack & en sockermunk på Ulva Kvarn
 
Igår var jag med familjen till Ulva Kvarn  på vintermarknad med mamma, pappa & Kobbis. Jag åt årets första julskinkemacka & gick hem med ett par sådana där "halva" vantar, älgstek, brända mandlar, honung & äppelglögg. Det var så himla mysigt, men kallt & jag var så sjukt trött efter att ha varit vaken ett dygn på grund av mina festglada grannar på bottenvåningen. Följde iallafall med dem hem efteråt & så åt vi älgstek med sallad, skysås & potatisgratäng. Mamma gjorde helt enkelt en himla god middag!
 
Idag har jag bara varit hemma & städat eftersom jag varit ledig. Nu ser jag lite halvt på Dr Phil & sen ska jag lägga mig skapligt. Funderar på om jag ska fuska lite med en varm kopp glögg innan läggdags ..
 
151115
It's not me, it's you

För tillfället sitter jag på bussen hem. Jag har varit hemma hos mina föräldrar och tvättat. Min tvättmaskin har gått sönder och det finns ingen tvättstuga så de senaste två-tre veckorna har jag släpat tvätt fram och tillbaka cirka fem mil (alltså tio tur och retur) ut till mamma och pappa. Idag hann jag bara slänga in två tvättar så jag måste tillbaka imorgon.

Mamma bjöd på jättegod och fin söndagsmiddag. Stek, skysås och potatis. Som det ser ut nu ska jag iväg och fota en familjeväns valpar imorgon och sen, som sagt, ut till Storvreta igen för att fortsätta med tvätten. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och äta chips. Perfekt söndag.
Recap
Bloggen har ännu en gång stått tom & den här gången tänker jag inte be om ursäkt för det. Det har hänt så himla mycket i mitt privatliv att jag helt enkelt varken haft ork eller lust att öppna upp bloggen. Så är det ibland, & det får helt enkelt vara okej.
 
Annars har jag varit på arbetsintervju samt ..
fått naglarna målade av mamma igen
 njutit av utsikten där jag bor
 hängt med mina bröder, mitt allt
 firat minstingen som fyllde 6 år
haft mamma på sleep over här
 angelchanelle @ instagram