Livet på en pinne

 
// Haha, throwback till när alla kunder & hälften av personalstyrkan hade magsjuka & jag fick ha munskydd //
 
Ikväll jobbade jag mitt åttonde (eller var det nionde?) pass på raken & imorgon har jag äntligen min efterlängtade lediga dag! Jag ska se till att slappa lite, men också försöka rensa ur det sista innan packningen börjar, samt få lite ordning på rummet. Det känns som om jag fixat så himla mycket inför flytten redan & ändå är det så sjukt mycket saker kvar att göra. Jag måste även försöka ta mig ut någon dag & hämta nycklarna, samt fixa internet. Herregud, blir alldeles snurrig.

Onsdag

 
Turbulent onsdag idag, kan man väl säga. Tänker inte gå in närmare på det då det involverar fler människor. Men vädret har varit fint & jag har lyssnat på bra musik. Var även in till jobbet en sväng för omvårdnadsmöte & när jag kom hade mamma beställt pizza!
 
Mamma hjälpte mig även att hämta hem ett par banankartonger, så att jag kan packa ner mitt rum snart. Redan nästa vecka är det dags att börja (!!!). Så nervöst & så kul!
 
 

Dunderförkyld

Ursäkta min frånvaro. Jag är dunderförkyld & (självklart) jobbar jag ändå eftersom att jag vill ha extra pengar nu till flytten. Så, jag har liksom inte så mycket ork kvar efter mina jobbpass (& inte innan heller för den delen). Jag går helt enkelt lite på reserverna & på halstabletter, nässpray & värktabletter. 

Bus

// Canon EOS 1200D + kitobjektiv 1200D //

Igår var jag ut till Nippe. Hade väl egentligen tänkt skritta ut en sväng, men hans ägare hörde av sig & sa att han fått en tappsko, så det blev "bara" stallfix & ompysslande av pålle. Passade på att ta med mig kameran ut också. Det har kommit en till häst till stallet. Nippes ägares (som också är stallägaren) förra häst Bus. Bus var så himla snygg, så kunde inte låta bli att plåta ett par bilder på honom. Jag menar, kolla på läckerbiten!

Angel Haze ft. Sia Battle Cry

OBS! Vill bara förvarna om att det finns en del starka scener i musikvideon!

We're like diamonds in the sky

 
 
 
// Lite bilder från tumblr, drömmer mig gärna bort där ibland. Vill ni följa mig finns jag på angelchanelle.tumblr.com //
 
 

Instagram

// Var ju & tittade på hund i fredags, här har ni honom! //
// Mamma följde med till stallet i regnrusket, vi tog en liten prommis med Nippe & mamma fick leda //
 
Där är vad jag gjort under tiden jag inte uppdaterat här, förutom att jobba såklart. Igår var jag dessutom iväg på kvällen & övningskörde med pappa. Vi hittade en tom parkering som jag fick pröva att köra på kopplingen på & gasa försiktigt, sedan backa. Det handlade mest om att jag skulle få lite koll på var allt satt & när jag skulle göra vad. Läskigt, roligt & svårt på en & samma gång, haha!
 
För övrigt kommer voven hem till mig i juni för att bo hos mig på prov. Funkar allt & han kan följa med till jobbet lite då & då så kommer han att stanna, & jag tror inte att det kommer att bli några problem! Så kul!
 

På g hem


Äntligen påväg hem efter ett jobbpass som känts väldigt långt trots att det bara varit 8,5 timmar .. Jobbade med en ny tjej och mitt huvud ville inte riktigt hänga med, så det var ju iallafall tur att det varit en väldans lugn dag! 

Imorgon ska jag och Johanna till Stockholm för jag ska kika på en vove som eventuellt får flytta in till mig när jag kommit till rätta i nya lägenheten. Känns så himla kul!

My apologies

Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat på sistone. De första dagarna var både vårt bredband & mitt mobila internet nere, så jag kunde varken blogga från dator eller mobil. Efter det har jag ingen annan ursäkt än att jag jobbat som en tok. Det gör jag visserligen hela sommaren, men jag ska försöka att hålla uppdateringen uppe.

Four tumblrpics

angelchanelle.tumblr.com
 
 
 
 
 

Kvalitetstid med mamma

// Canon EOS 1200D + kitobjektiv 18-55 mm //
 
Igår tog jag & mamma lite kvalitetstid. Vi åt massa gott & såg på När Lammen Tystnar. Vi har pratat om att se den ett tag då jag inte sett den förut, men det blir liksom aldrig av. Nu gjorde vi dock slag i saken, för jag ville hinna se den med mamma innan jag flyttar (första helgen i juni). Jag tyckte hur som att den var bra om än lite obehaglig!