angelicawahlin
angelchanelle
Livet på en pinne
 
// Haha, throwback till när alla kunder & hälften av personalstyrkan hade magsjuka & jag fick ha munskydd //
 
Ikväll jobbade jag mitt åttonde (eller var det nionde?) pass på raken & imorgon har jag äntligen min efterlängtade lediga dag! Jag ska se till att slappa lite, men också försöka rensa ur det sista innan packningen börjar, samt få lite ordning på rummet. Det känns som om jag fixat så himla mycket inför flytten redan & ändå är det så sjukt mycket saker kvar att göra. Jag måste även försöka ta mig ut någon dag & hämta nycklarna, samt fixa internet. Herregud, blir alldeles snurrig.
Onsdag
 
Turbulent onsdag idag, kan man väl säga. Tänker inte gå in närmare på det då det involverar fler människor. Men vädret har varit fint & jag har lyssnat på bra musik. Var även in till jobbet en sväng för omvårdnadsmöte & när jag kom hade mamma beställt pizza!
 
Mamma hjälpte mig även att hämta hem ett par banankartonger, så att jag kan packa ner mitt rum snart. Redan nästa vecka är det dags att börja (!!!). Så nervöst & så kul!
 
 
Dunderförkyld
Ursäkta min frånvaro. Jag är dunderförkyld & (självklart) jobbar jag ändå eftersom att jag vill ha extra pengar nu till flytten. Så, jag har liksom inte så mycket ork kvar efter mina jobbpass (& inte innan heller för den delen). Jag går helt enkelt lite på reserverna & på halstabletter, nässpray & värktabletter.