angelicawahlin
angelchanelle
Improviserad middag
Improviserad baconröra, man tager vad man haver
 
Idag blev middagen lite hipp som happ & oplanerad. Jag hade tagit fram lax, men den hade blivit dåligt, så jag fick slänga den. Jag hittade bacon i frysen, tinade det i kallbad & fixade en liten röra av det hela. Mamma gör en såå god baconröra, men jag vet inte hur hon gör det så det fick bli en egen version - en riktig smakbomb, haha. Nåja, jag tyckte iallafall att den blev helt okej!
Inked body
alla bilder är från tumblr
 
Här har ni något vackert att vila ögonen på medan jag är på jobbet. Jag är så sugen på att göra min tredje tatuering, men det får troligtvis vänta till efter sommaren den här gången. På tal om tatueringar har jag aldrig förstått varför folk tycker att det är fult. Jag menar, hade tatueringen varit en skiss på papper hade nog de flesta tyckt att den var fin. Det är som kvinnan som gjorde min första tatuering sa (Ingela på Tattooverk i Norrköping): "vi som är tatuerade väljer att sätta konsten på kroppen, medan andra sätter den på papper". Med det sagt förstår jag att vissa inte vill tatuera sig. Bläcket sitter ju där hela livet, man måste fylla i för att hålla den fräsch (vilket jag borde gjort för längesedan, shame on you, Angelica!) & om man ska lasra bort den får man dels betala ganska mycket, dels får man många gånger fula ärr.
 
Men, nu ska jag sluta babbla osammanhängande & göra iordning mig till jobbet. Tjingeling!
Söndagsmys
Lyxade till det en vanlig söndag som denna
 
Jaha, idag tog jag sovmorgon. Kom i säng sent igår & behövde nog sova ut, för jag sov in på förmiddagen. Gjorde iordning mig lite snabbt, fixade i köket & tog sedan bussen till Ikea i regnrusket för att inhandla lite småsaker. Sedan har jag bara lagat mat, städat mitt rum & nu har jag precis sett klart den sista Wallanderfilmen. Vår granne var urgullig & lät mig få tvätta lite hos henne, så ska bara vänta på att den sista tvätten ska bli klar innan jag lägger mig. Imorgon jobbar jag kväll, på tisdag är det städ & besök från Maine som gäller & på onsdagkväll kommer familjen hem igen. Vill att det ska vara rent & fint tills dess!