angelicawahlin
angelchanelle
Monday blues
 
Hej på er!
Det är måndag idag & första dagen på en 10 dagars period av jobb i sträck. Någonstans mitt i allt jobbande ska jag också klämma in en Elton John-konsert med mamma samt sleepover. Det kommer nog kännas att man lever iallafall!
 
I helgen ekade bloggen tom (& någon/några dagar innan den också för den delen) & det beror på att vi i lördags höll en överraskningsfest för mamma & pappa som fyller 40 & 50 år. Hela släkten från Norrköping kom & största delen av Stockholmarna. Vi hade även samlat in till en resa åt mamma & pappa, så i höst åker de på en weekend i Rom. Älskade Maria & Maine har hjälpt mig under hela processen & utan dem hade jag aldrig fått ihop det. Inte utan Majlis heller. Så tacksam.
Dreaming 'bout another tomorrow
angelchanelle @ tumblr
Fruit and ice cream for breakfast
 
Imorse (eller kanske snarare förmiddags om man ska vara petig) gjorde jag en enkel fruktsallad till frukost. Med glass. För det kan man göra när man flyttat hemifrån. Åt den framför ett avsnitt av Orange is the new Black, jag har äntligen påbörjat säsong 3.
 
Annars har jag inte gjort särskilt mycket idag. Jag har inte mått riktigt bra, så jag har mest varvat mellan att se på serier, läst & vikt tvätt. Knallade ner till Ica också, där jag bara skulle köpa toapapper men jag kom hem med salladsmix, feta ost & kallrökt lax också. Påvägen hem köpte jag en kebabtallrik för jag har verkligen inte haft någon ork eller lust att ställa mig framför spisen idag.