Monday blues

 
Hej på er!
Det är måndag idag & första dagen på en 10 dagars period av jobb i sträck. Någonstans mitt i allt jobbande ska jag också klämma in en Elton John-konsert med mamma samt sleepover. Det kommer nog kännas att man lever iallafall!
 
I helgen ekade bloggen tom (& någon/några dagar innan den också för den delen) & det beror på att vi i lördags höll en överraskningsfest för mamma & pappa som fyller 40 & 50 år. Hela släkten från Norrköping kom & största delen av Stockholmarna. Vi hade även samlat in till en resa åt mamma & pappa, så i höst åker de på en weekend i Rom. Älskade Maria & Maine har hjälpt mig under hela processen & utan dem hade jag aldrig fått ihop det. Inte utan Majlis heller. Så tacksam.

Dreaming 'bout another tomorrow

angelchanelle @ tumblr

Fruit and ice cream for breakfast

 
Imorse (eller kanske snarare förmiddags om man ska vara petig) gjorde jag en enkel fruktsallad till frukost. Med glass. För det kan man göra när man flyttat hemifrån. Åt den framför ett avsnitt av Orange is the new Black, jag har äntligen påbörjat säsong 3.
 
Annars har jag inte gjort särskilt mycket idag. Jag har inte mått riktigt bra, så jag har mest varvat mellan att se på serier, läst & vikt tvätt. Knallade ner till Ica också, där jag bara skulle köpa toapapper men jag kom hem med salladsmix, feta ost & kallrökt lax också. Påvägen hem köpte jag en kebabtallrik för jag har verkligen inte haft någon ork eller lust att ställa mig framför spisen idag. 
 

Sen sist (från instagram)

// Tog emot en omplaceringshund på prov som tyvärr fick flytta tillbaka efter bara 2 dagar //
// Fyllde 20 & sov över hos mamma & pappa. Fick nybakta scones som frukost på sängen & till kvällen drack jag öl med Susanna //
 // Mamma åkte in till Gränby en kväll för att jag ville träffa henne. Vi åt middag & (jag) shoppade //
// Hade en dag då mitt selfiegame var on fleek. Dessutom kom pappa på middag & påbörjade målning av min hall //
// Sov hos familjen över midsommarhelgen, samt jobbade & pappa blev klar med min hall så nu är den ljus & fräsch! //

Tillbaka

Ber ännu en gång om ursäkt för den kassa uppdateringen. Jag har (som ni säkert vet) flyttat hemifrån & försökt göra mig hemmastadd i den nya lyan. Dessutom har jag inte haft något wifi förrän sen i torsdags. Nu börjar jag dock bli klar med allt i lägenheten & internet har som sagt kommit, så bloggen kommer återigen livas upp! Förhoppningsvis blir det snart även en ny design. Kram

Instagram


Här uppdateras det för tillfället mer än på bloggen, så om ni känner för att följa mitt (rätt tråkiga) liv även de perioder då bloggen ekar tom är ni mer än välkomna att följa mig där. Finner jag ert konto intressant följer jag självklart tillbaka!

Tillbaka i ekorrhjulet

Just nu

Imorgon är det jobb som gäller. Ett mördarpass på åtminstone tolv timmar, säkert mer .. Man får tänka på lönen, haha. Hursomhelst, nu tänker jag och katten sussa, så godnatt!

4 dagar kvar

 
 
Mamma var snäll & hjälpte mig packa idag. Hon hade även varit & hämtat fler kartonger efter att ha lämnat Jacob på dagis. Så, vi spenderade ett par timmar med att packa & rensa, & nysa av allt damm som gömt sig i bland annat bokhyllan. Nu är fyra kartonger packade & det är mest lite småplock & kläder kvar. Nu är det bara fyra dagar kvar till lasset igår & det är verkligen blandade känslor kring det för mig. Jag kanske är löjlig, men jag känner mig som sagt lite nervös, haha.