angelicawahlin
angelchanelle
Gott & blandat från instagram
Jag & mamma var i början av juli på Elton John-konsert. Det var helt fantastiskt!
 Mamma sov över hos mig en helg
 Emil var på besök. Vi gick ner till pizzerian för att luncha
 Jag var i Norrköping. Förutom att vara med Jesper, ta en utekväll & grilla köpte jag kattunge
Åkte hem till mina föräldrar för att vara kattvakt åt Pelle som gjort illa tassen. Tog honom till vetrinären & efteråt såg han ut såhär
Fick hem kissen, S* Loveline's Sergio Taccini
Var på Snoop Dogg-konsert i lördags. Han var grym!
& igårkväll var jag på Europakonferensen med mamma för att lyssna på Nicky Cruz & äta glass
 

Ovan ser ni lite gott & blandat från julimånad. Slängde in lite från hela då jag insåg att jag inte bloggat alls om alla roligheter. Förutom detta har jag såklart jobbat (ingen ledighet här, inte) samt haft grillning här hemma med Maria & Rickard, deras barn & min familj. Maria har sovit över, också. 
 
Känner att jag börjar komma tillrätta i lägenheten. Det är inte längre lika ensamt, tyst & tomt med en livlig kattunge här. Han håller låda de flesta nätterna, så jag sover fortfarande inte tillräckligt mycket & jag jobbar fortfarande för mycket, men mina arbetsdagar är nuförtiden mycket lugnare. 
Bortglömd
Ja, ehm .. hej. Återigen har jag lovat bättre uppdatering & ännu en gång har jag misslyckats med det. Det är nästan lite sorgligt, haha. Denna gång är det faktiskt mest för att jag haft så mycket roligt för mig att jag glömt att jag ens har en blogg. Rätt skönt, faktiskt! 
 
Hur som ska jag försöka skärpa till mig, men den här gången tänker jag inte lova er daglig uppdatering utan undantag - uppenbarligen har jag svårt att hålla det. Anyways, innan jag stänger av datorn & nannar kudden vill jag tacka er läsare som hänger kvar trots att uppdateringen i perioder är kass. Ni är fantastiska!
I would hide you from the rain
angelchanelle.tumblr.com