angelicawahlin
angelchanelle
Breath it through
Idag har jag mest känt såhär
 
Sitter uppkrupen i min säng med en skål chips & filosoferar över livet. Jag har en fruktansvärd mensvärk & har haft det ungefär sedan jag kom till jobbet. Dessutom har min miniförkylning blivit värre, så nu är den inte längre så mini längre & som grädden på moset slutar inte ljumsken att krångla. Men trots det där är jag på bra humör - jag har jobbat med en så bra & trevlig kollega & imorgon ska jag träffa gudmodern min & Maine på en fika, för att sedan sova över hos min gudmor. Peppad på livet trots att kroppen inte riktigt hänger med i allt jag skulle vilja göra.
En solig förmiddag i januari
 
Godmorgon!
Här sitter jag i sängen & bara njuter av att inte behöva stressa. Jag vaknade för ett tag sedan, men har legat & dragit mig lite. Jag jobbar idag, men ska inte vara på jobbet förrän till ett.  Det blir kvällspass idag, så skönt!
 
Snart ska jag iallafall lämna sängen för att slänga in en tvätt, käka brunch & fixa iordning mig. Igår påbörjade jag en storstädning/rensning av mitt rum - har jag tid ska jag fortsätta plocka lite innan jag sticker! Det behövs verkligen, jag har varit så fruktansvärt slarvig med städningen & dessutom har jag ju köpt ett nytt skrivbord, så jag måste rensa ur sminkbordet jag haft fram tills nu.
 
Nåja, nu ska jag göra slag i saken & masa mig upp. Hoppas ni får en fin dag med lysande sol (för det har jag)! 
Bara i Storvreta ..
 
Bara i Storvreta som plogbilen lämnas oövervakad & igång utanför Coop. Jag antar att föraren skulle in & köpa något, för det syntes ingen runtomkring själva traktorn, haha.
 
Godmorgon förresten! Jag sitter i sängen & tänkte att jag skulle ta mig någon mindre frukost snart. Jag har egentligen inga måsten idag, förutom lite tvätt att hänga & såklart tvätta. Tänkte även att jag skulle rensa i mitt rum lite. Har en del saker efter Vippen kvar som bara ligger i vägen .. Funderar på att ha en liten bloppis med de hästsakerna, vad tycker ni?