angelicawahlin
angelchanelle
Vi yrar runt i huvudstaden
Lunchen på Jensens
 
Idag åkte jag & mamma till Stockholm över dagen. Det är ju faktiskt ganska nära dit härifrån Uppsala ändå. Vi kikade i affärer, provade kläder & åt god mat på Jensen's. Tyvärr fick vi vänta väldigt länge på vår mat - förmodligen hade de glömt vår beställning .. Men men, vi hade en väldigt mysig dag iallafall. Jag kom hem med fyra kassar i olika storlekar, mamma med två små. Nu ska jag byta om till mjukisar & sätta mig i soffan med mina trötta fötter.
Overlay/bokeh
Lekte lite med overlays/bokeh. Just dessa kommer från pixlr, där även du kan hitta dem.
 
Fettisdagen
 
Idag är det fettisdagen & mamma hade köpt hem semlor åt oss som vi smaskade i oss efter middagen. Jag skulle egentligen jobbat natt idag med (jobbade natt igår till imorse, så att säga), men jag fick tyvärr ringa & sjukanmäla mig när jag vid lunchtid vaknade med ett bultande, vätskande öra ..
 
Så, jag & Jesper har bara legat & varit sega idag. Så typiskt att han också ska bli sjuk! Han gick iallafall & köpte pizza åt oss vid ett, den stackaren. Nåja, vi kurerar oss idag & så hoppas vi att vi mår bättre imorgon efter en god natts sömn. På lördag är det natt som gäller för mig igen!