angelicawahlin
angelchanelle
Gott nytt år!

Jag ber om ursäkt i förväg om det här inlägget ser konstigt ut. Jag försöker mig nämligen ännu en gång på mobilbloggning, haha.

Jag har precis varit på nyårsmiddag hemma hos mina föräldrar. De bjöd på porterstek, stekt sparris och sallad. Så otroligt gott! Tog även ett litet glas champagne och skålade (Jacob skålade i mjölk). Nu är kissen lämnad där och jag är på väg till jobbet. Jag tyckte inte det kändes schysst att lämna honom själv hemma med alla smällare och fyrverkerier. Nu får han stanna där ett par dagar då jag eventuellt ska ut med några kompisar i helgen. Vad ska ni göra ikväll? Hoppas ni får ett fint nyår och kom ihåg att inte titta för djupt ner i glasen! 
Hello from the other side
// Jag var på dejt & såg ut såhär //
  // Hade det årliga pepparkaksbaket med familjen den fjärde advent & firade jul där med kissen //
 // Var på stan med Denise & köpte den här fina pyjamasen //
 // Storstädade & blev övervakad av Sergio //
// Har sett på serier emellan jobbpassen tillsammans med min one and only //
 
Det här är en snabb genomgång om vad ni missat medan jag inte bloggat. Alltså inte särskilt mycket. Utöver detta har jag bara jobbat, som vanligt. Inget extraordinärt alls. För tillfället ligger jag i sängen med katten & ser på Gladiator. Imorgon ska jag jobba natt (roligt nyår, haha!) så jag måste hålla mig vaken lite inpå natten så att jag kan sova någon extra timme på dagen. Innan dess ska katten dock lämnas hos mamma & pappa så att han slipper vara själv hemma under natten när folk börjar skjuta raketer. Fick också ett sms av mamma att jag är välkommen att stanna på middag om jag hinner, så det känns ändå mysigt. Vad har ni inplanerat för nyår?
 
Förresten, om ni vill får ni gärna följa mig på instagram. Jag heter angelchanelle där också. Jag uppdaterar oftast där mer än här & pjah, jag lär väl ha gjort mig känd för mina oplanerade pauser här på bloggen nu också, haha.
Avslutat kapitel
För ett tag sedan tog det slut mellan mig & Jesper. Det fanns väl egentligen många anledningar, men jag tror att den största är att vi växte ifrån varandra. Vi blev trots allt ett par när vi var femton år & nästa år fyller vi tjugoett. Vi fick olika tankar om hur vi ville att livet skulle vara, bland annat. Jag tänkte att ni skulle veta det, eftersom att många av er har hängt med så länge & Jesper har varit en så stor del av mitt liv - därmed även bloggen.