angelicawahlin
angelchanelle
It's so fluffy I'm gonna die
älskade kisse
 
Idag har jag bara jobbat, inget intressantare än så. Kom hem strax efter åtta & slängde in en tvätt. Har även klippt i stackars Sergios päls. Nackdelen med allt dessa vackra fluff är att det lätt fastnar bajs i rumpan. Så han fick stå ut med sax & snabbad. Ja, justeja, jag fick också för mig att vara hurtig när jag skulle hem från jobbet & powerwalka till stan i det fina vädret. Det kan väl max varit tre kilometer & jag var både andfådd & genomsvettig när jag väl nådde mitt mål .. Sorgligt.
 
Tänkte slå på någon film eller serie nu. Jag är tack & lov ledig imorgon, men ska dels till ett stall & se om jag kan få bli medryttare/skötare, städa & sen en snabbis till mamma & pappa för att lämna & hämta några saker. Tänkte ändå unna mig en minisovmorgon & komma i säng skapligt.
 
 
Sigtuna
gårdagens

Jag lever osv, men jag har haft mina anledningar att inte blogga. Tänker inte gå in på dem just nu. 

Igår var jag iallafall med mamma, pappa och Jacob till Sigtuna. Jag har velat åka dit hela sommaren, men jag har jobbat så mycket att det inte funnits tillfälle. Igår blev det av (mammas och pappas förslag) så jag fick gå lite tidigare från jobbet. Jag hade det jättemysigt! Vi fikade, som vanligt, på Tant Brun. Jag kom även hem en jacka rikare. Och blev jagad av änder ..

Nu är jag återigen påväg till jobbet. Blir ett pass på 10-18.30. Sen har jag lite saker att fixa hemma, men jag tänkte komma i säng tidigt ändå! 
Pizza on a Monday
 
Idag har jag jobbat (surprise!) 7-15.30 & sedan åkte jag hem en snabbis till föräldrahemmet. Passade på att se lite på TV - jag har ju ingen än utan nöjer mig med Telias plus-tjänst, hyrfilm & (främst) Netflix. Planerar att införskaffa mig en snart, dock, så fort ekonomin tillåter & jag har något att placera den på .. Hur som haver, föreslog jag att jag skulle bjuda på middagen idag i form av hämtmat eftersom att jag ändå bjudit in mig själv. Sagt & gjort så beställde vi pizza & kebabsallad. Det sistnämnda därför att mamma & pappa kör på LCHF igen. 
 
Nu har jag kommit hem, slängt in en tvätt i maskinen & ska dra på ett avsnitt av en av mina gamla favoritdeckare, Dalziel and Pascoe. Jobbar imorgon också, men får sovmorgon då jag inte börjar förrän 12.30. Ska få lite städning gjort innan också, då jag åker bort i helgen & kommer ha kattvakter här då. Vill ju såklart att det ska vara fräscht & rent när de är här!
 
Input: så fräscht det nu kan hålla sig med en nysande & fällande perserkatt i lägenheten ..