angelicawahlin
angelchanelle
Valborg
Spenderade gårdagens lediga förmiddag såhär

Glad Valborg på er! Hela Uppsala är i full gång, men för mig blir det inget firande i år - inte ens en majbrasa då jag precis kom hem från jobbet och ska upp tidigt imorgon för att jobba morgonpasset. Jag har köpt hem lite popcorn som jag tänkte smaska på framför ett avsnitt av Merlin innan jag lägger mig. Hoppas ni får en fin Valborg, var försiktiga och ta hand om varandra!
Pizzamåndag & kebabtisdag
 
I måndags var det ingen som egentligen orkade ställa sig vid spisen för att laga mat så jag sprang ner till pizzerian istället. Det gjorde min mage lite glatt, för jag har varit så himlans sugen på pizza på sista tiden. & igår blev det kebab då jag & Emil skulle ner på stan & käka tillsammans. Till saken hör att jag även åt pizzarester till lunch innan dess, haha. Hur som, hade jag & Emil en supertrevlig dag!
 
Vill även säga att jag vet att uppdateringen har varit dålig, men det beror helt enkelt på att jag igår jobbade min sjunde dag i rad. Jag har inte orkat blogga. Sen bjuder jag i stort sett bara på instagrambilder nu, men jag har inte orkat ta med mig kameran så mycket, lovar att försöka skärpa mig. Puss.
Gårdagens bravader
// igår skrev jag på kontrakt på en lägenhet (!!), var både glad & nervös //
// efter jobbet åkte jag & pappa till Stockholm på 50 års fest & så här fin var huvudstaden by night //
 
Förutom att jag jobbade en lite längre pass igår lyckades jag även hinna med sakerna ovan. Lägenheten var jag & tittade på i måndags. Den ligger ungefär fem mil utanför Uppsala, men bussarna går ganska bra & även om lägenheten var liten så tyckte jag om den. Så, i förrigår tackade jag ja till den & igår sprang jag ut från jobbet snabbt & skrev på kontraktet. Någon gång runt början av juni flyttar jag in. Skräckblandad förtjusning!
 
Efter jobbet mötte jag som sagt pappa på Centralstationen för att åka till Stockholm & fira Susannas mamma som fyllt 50 år. Festen var en överraskningsfest & Susanna hade gjort allt så bra! Vi var på en båt som hon smyckat så fint, maten var fantastisk (likaså fikat), lokalen var superfin & hennes tal vackert. Vi lämnade dock ganska tidigt eftersom att vi båda var trötta & jag dessutom ska jobba idag.