angelicawahlin
angelchanelle
30 oktober - Jacob 5 år
 
Igår fyllde vår lilleman hela fem år! Vi startade firandet med ett par timmar i skogen där vi grillade korv. Fortsatte sen med tårta & presenter. Av mig & Jesper fick han en machinegun som var nästan lika stor som honom själv, kändes sådär lagom ansvarigt. Tyvärr slutade dagen i gråt när han hoppade omkring i sin nya utklädnad, ramlade ner från soffan & slog i armen rejält. Chokladbollarna jag bakat till kvällen fick vänta till idag & den skadade piraten gick & la sig tidigt. Förutom den "lilla" incidenten var dagen så mysig & Jacob var så nöjd över sitt firande & sina presenter!
Dwell
 
Idag åt vi (mamma, pappa, Jacob, Emil, Jesper & jag) lunch på det lilla cafét/restaurangen Dwell. De bjuder bland annat på en lunchbuffé bestående av mat som är typisk för Sri Lanka. Jag vågade dock inte prova buffén då pappa menade att smakerna är ganska lika indisk mat, vilket jag inte alls är ett fan av, så jag körde på - vad jag trodde - ett något säkrare kort (det visade sig dock att min kycklingsallad inte var alls som jag trodde, haha). Hur som helst var maten hur fräsch som helst! Ni som bor i Uppsala borde verkligen prova!
Mysmåndag
Bjuder på två kassa mobilbilder. Älskar min stora, mysiga halsduk!
 
Igår jobbade jag först 7-15, det hände inte särskilt mycket men jag hade sovit dåligt, så jag var sådär lagom trött. Jag fick iallafall en av två delegeringar som jag behöver (äntligen!) så nu kommer jag kunna jobba mycket effektivare. Efter jobbet mötte Jesper mig i stan. Vi gick till Thai Village & åt en lyxig middag, sedan spenderade vi några timmar på shopping. Eller rättare sagt, jag shoppade & stackars Jesper fick släpas med ..