angelicawahlin
angelchanelle
You gotta get up and try, try
Foto & redigering: Rickard Hidefjäll (brightpicture.se)
 
Stundtals är livet väldigt jobbigt just nu, jag är inne i en sådan period. Livet är ofta väldigt bra också, men idag var en ledsen dag, likaså igår. Därför har jag inte bloggat & vet inte om jag gör imorgon heller. Jag hoppas att jag snart är på banan igen med alla känslor, tankar & så uppdateringen av bloggen. Här kommer inte vara helt tomt framöver, men det kommer heller inte uppdateras med flera inlägg per dag. Jag hoppas att ni har förståelse. Kram!
Myskisse
 
Godkväll! Jag har mer eller mindre krupit ner i sängen redan, med datorn i knäet & en mysig kissekatt bredvid mig (som dock är väldigt trött på att matte ska dra fram kameran hela tiden). Idag har jag jobbat, slutade dock liite tidgare än tänkt på grund av migrän. Har ändå jobbat en del övertid, så det täckte att jag gick en halvtimme tidigare, haha. 
 
Annars då? Livet rullar på, men det ständigt mulna vädret gör mig trött. Tycker egentligen inte om kyla, men en del av mig längtar lite efter minusgraderna - dels så att jag får inviga min nya vinterjacka & för att snön iallafall lyser upp lite. Jag kommer jobba fram till söndag nu, sen är jag mig vetligt ledig fram till onsdag, så då ska jag försöka passa på att träffa Johanna plus köpa lite julklappar. 
 
Nu ska jag tvätta bort sminket & borsta tänderna, sen krypa till kojs för kvällen. Ögonlocken är tunga som stenar & imorgon är det morgonpass som gäller, liksom det var idag. Woop woop!
"Tänk att ni fortfarande ser så kärleksfullt på varandra efter över 3 år"
Foto & redigering: Rickard Hidefjäll (brightpicture.se)
De här bilderna tog faktiskt inte i en studio, utan i ett trapphus. Skulle ni vilja se ungefär hur det såg ut runtom när han fotade oss? Förresten, jag har inte växt cirka tre decimeter plötsligt, Jesper fick böja på knäna & jag balanserade på ett par klackar eller på en pall, haha.