På Barista

Hej mina änglar! Bloggen har ekat tom i över en vecka nu. Tog en ofrivillig paus, kan man väl säga, & begravde mig i både plugg & en del jobb. Det där med plugget kommer jag fortsätta med fram till tisdag då betygen sätts. Jag hoppas ni förstår om uppdateringen blir halvknackig fram tills dess.
 
Så vad har hänt sedan jag bloggade sist? Jag har shoppat, röstat i EU-valet, gått på min egen studentskiva, haft en god vän här, gått på Esthers skiva & pluuuggat. Idag var jag iväg & fikade på Barista med mamma, samt köpte en fin sommarblus. Vi talade om studenten & vad som kommer ske efter; alla möjligheter som kommer breda ut sig framför mig & allt ansvar som kommer med att ta steget ut i vuxenlivet. 
 
Jag älskar min mamma - hon är så klok & förstående. Finns ingen som henne! Hon är bäst helt enkelt.
 

Mitt hjärta blev 10 år ♥

Glömde helt bort att skriva här i bloggen att Vippen fyllde 10 år i fredags, mattes hjärta! Tycker att det är så sjukt tråkigt att han inte var hos mig nu när han fyllde år, men jag får helt enkelt ge honom lite extra morötter & kärlek när jag åker & hälsar på honom nu i sommar. Mattes hjärta 
 
 

Soffpotatisen

Hej! Dagen har gått i ett, därför ingen bloggning. Gått i skolan, samt plåtats av Rickard (brightpicture.se) igen. Nu har jag precis tagit min kvällscigg och tvättat av sminket, precis landat i gudmors soffa där jag ska sova inatt. Blir finfint. Orkar dock inte dra fram datorn så tyvärr blir det inget mer än det här tråkiga mobilinlägget idag ..

Rickard har suttit och gått igenom bilderna ikväll, så förhoppningsvis kan jag visa er någon av dem snart. Annars får ni ha överseende, jag visar er bilderna så fort jag kan helt enkelt! Nu tänkte jag släcka lampan och krypa i säng (läs; soffa). Godnatt på er!

Bilden är inte från idag.Ny header!

Som ni ser har bloggen fått sig ett litet lyft! Bilden som utgör headern är en av dem som jag skrev om i fredags, den är fotad av Rickard Hidefjäll & honom hittar ni på brightpicture.se där ni även kan boka in en egen studiofotografering eller bilder till ditt företag, skolfota osv. 
 
Vad tycker ni om den nya headern? Är ni lika nöjda som jag? 
 
 

Fredag

Är det väldigt illa om jag säger att jag inte längre känner av någon fredagskänsla? Veckorna bara rullar på liksom, & när fredag väl kommer betyder det inte längre helg & ledighet för min del, det betyder jobb. Inget fel med det dock, men den där speciella "äntligen-fredag-känslan" infinner sig inte längre som förut.
 
Den här fredagen har jag tillbringat i skolan, samt hos min gudmor & hennes familj. Det bjöds på pizza & filmmys plus en liten fotografering. Min gudmors man är nämligen professionell fotograf. Det kommer kanske dröja ett tag, men tids nog kommer vissa av bilderna kunna hittas på hans hemsida, men även här. Är helnöjd med dem! Nu väntar ett avsnitt Teen Wolf nerbäddad i sängen innan jag ska släcka lampan. Önskar er en trevlig helg & lovar att försöka kika in här under helgen!
 
 

Pink, flowery dream

weheartit.com

Mysig helg

fredags åkte jag till min gudmor efter skolan för att sova över där då det är närmare mitt jobb. Det vankades god lax, gottis & massa prat med gudmor. Kvällen/natten avslutade vi halvsovandes framför Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann
 
Vaknade i deras soffa på lördagsmorgonen. Gjorde ett försök till att masa mig upp till jobbet, men då jag har magkatarr, massa kliande utslag över hela kroppen & en hjärna som blivit reducerad till en bomullstuss sjukanmälde jag mig. Spenderade dagen på stan med gudmor & sötaste Amanda där de köpte tyg för att sy en klänning & jag fick välja studentpresent åt mig själv. Lunch gjordes av nioåriga Amanda, likaså efterrätten & till eftermiddagen gjorde vi alla sushi tillsammans. Fick även ett par egengjorda ("pärlplattade") armband av Amanda, hon är så kreativ & armbanden så fina!
 
Igår däremot åkte jag, mamma & Jacob upp till närakuten till följd av utslagen som spridit sig även till dem. Läkarna kunde inte riktigt avgöra vad det var, men vi har fått allergimedecin som vi ska pröva att ha i en vecka. Förhoppningsvis slipper vi utslagen nu! Mamma gjorde även sin hembakade goda köttfärspizza & bakade bullar, himmelskt!
 
 

Sen vecka

Äter lunch i godan ro framför Teen Wolf. 13.20 går bussen till skolan och efteråt åker jag för att sova över hos min gudmor. Mysigt!
Minibloppis - VÄSKOR

250 kr per väska då de mest ligger & tar plats i garderoben nu, tyvärr. Båda två är i fint skick & sparsamt använda. Vet inte om Burberryn kan vara plagiat eller ej, men den ser äkta ut. Vid intresse skrivs en kommentar nedan det här inlägget (glöm inte e-mail så jag kan nå dig!) eller så mailar ni mig på angelchanelle.blogg@gmail.com. Bättre bilder kan skickas vid seriöst intresse.
 
 
 
 
 

Första majtåget, Norrköping 2014

Bilderna är fotade av mig, alltså är det copyright. Vill du använda någon av bilderna får du fråga först. Användning utan tillåtelse anmäls.

Snart hemma

Snart hemma och taggar jobb imorgon. Min mage och jag är inte riktigt överens just nu, men förmodligen går det över efter lite sömn. Kommer troligtvis inte blogga mer idag då jag inte har någon blogglust, men jag ska försöka lägga upp bilderna från gårdagen imorgon!
Fotat ★

Är i Norrköping hos min älskling nu, och åker hem imorgon för jobb lördag-söndag som vanligt. Var och fotade Norrköpings första majtåg bestående av bland annat gamla jänkare och fräna motorcyklar så har en massa härliga foton att visa er när jag kommer hem!