angelicawahlin
angelchanelle
På Barista
Hej mina änglar! Bloggen har ekat tom i över en vecka nu. Tog en ofrivillig paus, kan man väl säga, & begravde mig i både plugg & en del jobb. Det där med plugget kommer jag fortsätta med fram till tisdag då betygen sätts. Jag hoppas ni förstår om uppdateringen blir halvknackig fram tills dess.
 
Så vad har hänt sedan jag bloggade sist? Jag har shoppat, röstat i EU-valet, gått på min egen studentskiva, haft en god vän här, gått på Esthers skiva & pluuuggat. Idag var jag iväg & fikade på Barista med mamma, samt köpte en fin sommarblus. Vi talade om studenten & vad som kommer ske efter; alla möjligheter som kommer breda ut sig framför mig & allt ansvar som kommer med att ta steget ut i vuxenlivet. 
 
Jag älskar min mamma - hon är så klok & förstående. Finns ingen som henne! Hon är bäst helt enkelt.
 
Mitt hjärta blev 10 år ♥
Glömde helt bort att skriva här i bloggen att Vippen fyllde 10 år i fredags, mattes hjärta! Tycker att det är så sjukt tråkigt att han inte var hos mig nu när han fyllde år, men jag får helt enkelt ge honom lite extra morötter & kärlek när jag åker & hälsar på honom nu i sommar. Mattes hjärta 
 
 
Soffpotatisen
Hej! Dagen har gått i ett, därför ingen bloggning. Gått i skolan, samt plåtats av Rickard (brightpicture.se) igen. Nu har jag precis tagit min kvällscigg och tvättat av sminket, precis landat i gudmors soffa där jag ska sova inatt. Blir finfint. Orkar dock inte dra fram datorn så tyvärr blir det inget mer än det här tråkiga mobilinlägget idag ..

Rickard har suttit och gått igenom bilderna ikväll, så förhoppningsvis kan jag visa er någon av dem snart. Annars får ni ha överseende, jag visar er bilderna så fort jag kan helt enkelt! Nu tänkte jag släcka lampan och krypa i säng (läs; soffa). Godnatt på er!

Bilden är inte från idag.