angelicawahlin
angelchanelle
Lördagshäng
En överexponerad bild från i lördags som beskriver min lördag i stora drag. Under dagen var alla Hidefjällarna här & lekte/täljde/myste. Vi stekte korv & framåt kvällen bjöds det på pizza i kvällssolen. Maria stannade kvar här över natten, så när minstingen var nattad & äldsta lillebrorsan gått till fritidsgården passade jag & kära gudmor på att se filmen Mig Äger Ingen. Såå sevärd, se den om ni inte redan gjort det!
Godmorgon solen!
Godmorgon! Själv har jag varit vaken i snart två timmar. Jag gick upp klockan åtta för att säga hejdå till mammsen & pappsen som ska vara borta lördag-söndag, samt välkomna Maria som ska vara hos oss under den tiden. Nu har Maria, hennes barn & man tagit med sig Jacob ut på utflykt i skogen, så det är bara jag & Emil hemma. Jag tänkte passa på att kolla lite serier, samt duscha & fixa lite med tvätt osv medan det ännu är lugnt i huset, hehe ..
 
 
Önskeinlägg - Vem är jag?
Angelica Hammarström Wåhlin heter jag, född den 12e juni 1995. Jag bor en bit utanför Uppsala tillsammans med min hittekisse Pelle, mamma, styvpappa Rune (som jag kallar pappa) & mina två lillebröder Emil & Jacob. På papper äger jag även den pensionerade varmblodstravaren Vip Cape "Vippen", men han är för tillfället på foder hos sin förra ägare. I Norrköping har jag dels en del av släkten & min pojkvän Jesper.
 
Förutom detta flyter 25 procent marockanskt blod i mina ådror, men jag kan inte ett ord arabiska. Jag går på Jensen Gymnasium med inriktning samhäll/beteendevetenskap, där är jag också medlem i skolans matråd. Just nu har jag precis fått jobb som säljare på Mobilizera, men planen är att någon gång under livet gå vidare till kriminalvården.
 
Var står jag politiskt då? Någon beskrev mig en gång som "en konservativ liberal med dragning åt vänster". Jag är antirasist, men inte engagerad i något specifikt politiskt ungdomsparti - än så länge.
 
Jag älskar också pommes, kycklingspett i jordnötssås, myntate, chips, historia & religion. Jag är stämplad som obotlig ordmärkare, ett uppslagsverk & är oerhört kräsen vad gäller mat.
 
Jag är dessutom kristen, men också rökare. Vet lite om mycket. Älskar alla sorters djur (utom spindlar) & skulle helst ha en hel bondgård alternativt ett zoo hemma. 
 
Ja, vad mer kan säga? Det är nästan lättare om ni frågar vidare frågor så svarar jag så gott jag kan!