Prag

Nu har vi landat i Prag (egentligen för ett tag sen) och kommit iordning i lägenheten. Jag har både mobil och dator med mig men kommer troligtvis inte ha mycket tid för bloggen ändå, så om ni vill följa mig i Prag kan ni följa angelchanelle på instagram, för där kommer jag lägga upp mer! Och ni som varit i Prag tidigare får gärna tipsa om sevärdheter, aktiviteter och restauranger/cafén! Nu checkar jag ut härifrån och så hörs vi när vi hörs! ♥

Pappa och jag på flygplanet
Beautiful soul

 

I wanna get money while I sleep

Jobbade fem timmar idag efter alldeles för lite sömn, precis som igår. Tog mig igenom mina arbetstimmar iallafall & sitter nu med & försöker förstå mig på Gimp så att jag hädanefter kan lära mig redigera mina bilder någorlunda bra. Försökte spela World of Warcraft med pojkvännen tidigare idag, men allt buggade & till slut kraschade det för oss båda, så fick tyvärr ge upp det.
 
Ikväll blir det nog en tidig kväll. Åker ju med familjen till Prag på måndag & jobbar lördag-söndag, så måste upp hyfsat tidigt imorgon för att hinna packa & fixa allt inför resan. 
 
 

Hästonsdag

Godmorgon! Fick endast fyra timmars sömn inatt då jag hade världens magknip som vägrade gå över större delen av natten, men ska snart iväg till jobbet iallafall. Jobbar tio till tre i eftermiddag & efter det ska jag ut till stallet för att pyssla om Daffe. Har även fått tillåtelse att fota av ägaren, så jag ska passa på att göra det. Ser framemot att andas hästlukt igen!
 
 

I'm classy

Bilderna är tagna av Rickard Hidefjäll (brightpicture.se). Han gör även fotojobb på beställning; bland annat bröllop, studio - som jag blev fotad i, familjeporträtt och så vidare. In & kika på hans hemsida! 
 
Skulle ni vilja se fler bilder som jag tagit i hans studio? Har x antal fler med olika teman/stilar.
 
 

Daffe

Den här stiliga herr'n fick jag träffa igår & kommer få ha förmånen att vara hästvakt åt honom dels på onsdag, samt ett par dagar två veckor efter att jag kommer hem från Prag då hans ägare (vår hyresvärd) är utomlands. Jag har inte varit i närheten av en häst sen Vippen åkte i januari, så ni hästmänniskor kan ju förstå min lycka! 
 
Daffe heter han iallafall & är genomsnäll. 16-17 år om jag inte minns helt fel & Svenskt Halvblod. Bilden är som vanligt oredigerad, denna gång därför att jag faktiskt inte har tid innan jobbet ..
 

Ledig lördag

Fick ett sms från chefen igår om att butiken skulle vara stängd idag, så jag fick en oväntad ledig lördag! Så himla skönt må jag säga. Ska ägna dagen åt att se de nya avsnitten av Pretty Little Liars, läsa en god bok & kanske spela lite WoW. Vädret är knappast mycket att hurra för här ..
 
Igår åkte min älskling hem till sig, efter att ha varit här för min student & någon vecka efteråt. Känns otroligt tomt, vänjer mig så lätt vid att vara med honom under dygnets alla timmar. Förutom det så är jag nu klar med italienskan & därmed helt klar med gymnasiet, äntligen!
 
 

Glad midsommar!

 

Inget internet

Har flyttat till gudmors lägenhet fram till den 19e tillsammans med pojkvännen, men har inget internet här ute då Rickard tydligen envisades med att ta med det till Öland. Därför kommer bloggen stå stilla fram tills jag kommer hem, trots löftet om att starta upp. Hoppas att ni förstår!
William's och BarenBaren

Avslutar studentmottagningen med ett par drinkar på William's och BarenBaren med favoriterna. Nu hem och sova för jobb imorgon!


Studenten, födelsedag och barnvaktning

Tog studenten i förrigår, fyllde år igår och nu är jag och Jesper barnvakter. Har inte sovit särskilt mycket men de här dagarna har ändå varit så värda! Cirka tre timmar kvar av barnvaktande nu, sen står bakning, städning och finbesök på schemat.Vackra Sigtuna

I fredags åkte vi till Sigtuna på familjeutflykt. Jag har ju jobbat i stort sett varje helg sedan jag fick det här jobbet & det är just på helgerna som de andra har tid att åka någonstans eller göra något, men nu var det ju nationaldag vilket betydde ledighet för oss alla. Vi fikade på Tant Brun & strosade runt, matade fåglar & åt glass. Det var ganska lagom väder, växlade dock mellan att behöva ha jacka på mig & svettas i mina jeans, haha. Dagen var helt underbar & jag avslutade den med pizza hos Johanna tillsammans med några av hennes klasskompisar.
 
Sigtuna.

2 dagar kvar till studenten

Dags att kicka igång bloggen igen, med alla uppgifter inlämnade och endast två dagar kvar tills jag tar studenten. Först är det dock klasskampen!
Trött huvud

Är så himla trött i huvudet, helt utpumpad. Kämpar med det sista plugget & det känns som om jag aldrig kommer bli klar. Det kommer nya saker hela tiden, saker som lärarna glömt att informera mig om att jag har kvar att göra. På tisdag måste allt vara inlämnat för då sätts betygen. Ugh, bara att fortsätta skriva uppgifter för glatta livet & kanske offra några timmars sömn ..