angelicawahlin
angelchanelle
Prag
Nu har vi landat i Prag (egentligen för ett tag sen) och kommit iordning i lägenheten. Jag har både mobil och dator med mig men kommer troligtvis inte ha mycket tid för bloggen ändå, så om ni vill följa mig i Prag kan ni följa angelchanelle på instagram, för där kommer jag lägga upp mer! Och ni som varit i Prag tidigare får gärna tipsa om sevärdheter, aktiviteter och restauranger/cafén! Nu checkar jag ut härifrån och så hörs vi när vi hörs! ♥

Pappa och jag på flygplanetBeautiful soul
 
I wanna get money while I sleep
Jobbade fem timmar idag efter alldeles för lite sömn, precis som igår. Tog mig igenom mina arbetstimmar iallafall & sitter nu med & försöker förstå mig på Gimp så att jag hädanefter kan lära mig redigera mina bilder någorlunda bra. Försökte spela World of Warcraft med pojkvännen tidigare idag, men allt buggade & till slut kraschade det för oss båda, så fick tyvärr ge upp det.
 
Ikväll blir det nog en tidig kväll. Åker ju med familjen till Prag på måndag & jobbar lördag-söndag, så måste upp hyfsat tidigt imorgon för att hinna packa & fixa allt inför resan.