angelicawahlin
angelchanelle
Lindö
Kom till Norrköping iförrigår, & gick direkt ner till Hageby Centrum (Mirumgalleria, numera) för att köpa en liten leksak & kläder till Jespers moster som fått en liten dotter. Hälsade sen på hos Jespers mormor & morfar där Maria var med sin prinsessa.
 
Igår däremot tog vi en kvällstur ut till Lindö för Jesper & hans lillebror ville fiska. Tyvärr fick vi bara upp en liten miniaborre, men det var så vackert därute, så det blev ju himla bra ändå! Det kommer verkligen göras om!
 
 
Sol & pizza
Har spenderat nästan hela dagen i solen med en Agatha Christie-deckare. Älskar både Poirot & Miss Marple, de andra figurerna har jag inte hunnit läsa om än .. Det har varit otroligt varmt, ungefär 40 grader i solen framåt eftermiddagen.
 
Till kvällen trängde vi alla i familjen Wåhlin ihop oss i vår skållheta bil, vevade ner rutorna & for till nyöppnade Pizza Hut för middag. Vi valde festivaldealen (ät så många slices du vill av sex stycken olika pizzor) & pizzorna var verkligen supergoda! Personalen gick runt till alla som valt den menyn vi valt med pizzorna, & de gjorde säkert sitt bästa för att hinna runt till alla men tyvärr tog det otroligt lång tid emellan. 
 
 
 
Orange
Idag har jag orangea, höga shorts & jag älskar dem. Fann dem på en rea för något år sen för endast tjugo riksdaler (om jag inte minns fel) & de sitter som en smäck! Kommer lugnt ha kvar dem tills de slits ut alternativt går helt ur tiden. Knallar även runt osminkad, vilket jag också älskar. Jag menar, hur skönt är det inte att kunna gnugga sig i ögonen utan att behöva tänka på sminket?!