angelicawahlin
angelchanelle
Mysfredag på Jensen
Tjenixen sötnosar!
Jag låg hemma med magkatarr igår & iförrigår, därav ingen bloggning. Jag har alltså fortfarande min magkatarr, men ville inte vara borta från skolan mer. Dessutom är det ju mysfredag på skolan idag, så det har bjudits på både godis & popcorn (& jag slapp bry mig om vad jag klädde på mig imorse!). Slutar fem idag, sedan kanske det blir en tripp till Ö&B med mamma om orken finns. 
 
Selfie från i tisdags, samt det enda goda jag får äta i princip, vilket jag slängde ihop igårkväll (en nyttigare version av marängswiss).
 
 
 
Get your heels right
Dessa skor är enligt mig to-die-for & något jag lugnt skulle vilja ha i vår/sommar. Nu använder jag ju i stort sett aldrig klackar, men kanske något för studenten? Alla bilder är tagna från mitt weheartit/inspirationsarkiv här på datorn. Vad säger ni, något ni skulle kunna tänka er att ha?
 
 
 
Matkomehelg
Insåg nu att jag inte uppdaterat bloggen sedan i tisdags, oops .. Min helg har iallafall varit fantastisk! Åkte till Norrköping för att överraska Jesper. Var där fredag till lördag. Förutom en sväng till min farmor & Jespers mormor & morfar så har vi bara varit hemma & myst, samt käkat en massa. I fredags gick även jag & mina två bröder till pizzerian i Storvreta innan vi åkte till Norrköping.