angelicawahlin
angelchanelle
Friskolekampen 2014
Igår var det äntligen dags för Friskolekampen igen! Grillska krossade TBS i innebandy (& vi hejade glatt fram dem) & vi slog dem i fotboll. Vi vann också Bästa Fotbollsspelare, så vi tog för andra året i rad hem vinnarpokalen för andra året i rad hem hela Friskolekampen! TBS var dock inga värdiga motståndare i år; de spred hat över oss flera dagar innan kampen var, pissade på vår skola, kastade skräp på oss & rev sönder sina egna plakat, la bitarna på vår läktare och försökte få oss diskade för det & dessutom kastade de glåpord efter oss i korridorerna. Så synd, för att möta dem brukar annars vara den delen av Friskolekampen som vi ser mest framemot. Jaja, nu står pokalerna iallafall så fint hos oss & glänser tillsammans med löpsedlarna om gårdagen!
 
 
White stripes
Igår, första skoldagen efter lovet & jag var så fruktansvärt trött på kvällen när jag kom hem, därav ingen bloggning. Mamma hade gjort en av mina favoriträtter, så jag var glad ändå! Idag slutar jag 16.40 & då väntar tacos på mig hemma. Ska plugga lite & förmodligen se Django Unchained innan jag nannar kudden, det blir en bra kväll det.
 
Gårdagen.
 
 
Lyxmiddag
Idag var vi på "familjemiddag" hos Jespers pappa Roger. Vi blev serverade kalvstek med potatis, kokta grönsaker & kantarellsås - så himla gott (& lyxigt i mitt tycke, haha). Fick även ett par jeans av Rogers sambo, tyvärr verkar de vara för stora. 
 
Kom hem närmare klockan tio på kvällen, så jag passade på att sno Jespers WoW-account & spela lite eftersom att jag själv inte har laddat på min tid ännu. Nu myser jag med kissen samt väntar på att han ska spela klart sin LoL-match så att vi kan mysa ner oss framför Hobbit 2 innan vi somnar.