angelicawahlin
angelchanelle
Julaftonsbilder
 
Nu är julen över & igår jobbade jag mitt sista arbetspass för det här året (herregud, vad det låter dramatiskt). På juldagskvällen kom Jesper hit, så förutom att jag har jobbat lite så har vi städat, tvättat i massor & gått på bio två gånger. Ikväll åker vi till Norrköping för att fira in det nya året där.
Godmorgon julafton!

Godmorgon och en riktigt god jul! Jag öppnade min första julklapp redan vid halv sex imorse när jag slet mig från värmen under täcket för att gå upp och jobba. Att öppna en klapp på morgonen är någonting vi gjort så länge jag kan minnas. 

Nu är jag påväg till jobbet med julmusik i öronen. Julkänslan behagade äntligen dyka upp igår när jag slog in alla paket. Jag hoppas att ni får en underbar jul - och att ni, om ni firar jul med barn/ungdomar i närheten, tar en vit jul!
Dan före dopparedan
 
Halloj finisar! Idag är dan före dopparedan (förenklat sagt; dagen innan julafton). Jag har precis tagit en dusch, nu ska jag ta en sväng om med dammsugaren, för mormor kommer idag, medan jag är på jobbet. Idag/ikväll är det 9,5 timmars jobb som väntar mig & så jobbar jag imorgon & i övermorgon också. Men jag klagar inte - jag har själv valt att ta passen, jag får hög OB & dessutom så kommer jag ändå vara hemma till julmiddagen imorgon! 
 
Angående svar på frågestunden; jag har inte haft tid, alls ännu. Jag ska försöka ta det så snabbt som möjligt, men troligtvis blir det efter jul.

Nu måste jag kila om jag ska hinna med alla måsten innan jobbet. Jag hoppas ni får en underbar dag, & att ni - om ni är lediga - njuter riktigt mycket av semestern/ledigheten. Kram