Julaftonsbilder

 
Nu är julen över & igår jobbade jag mitt sista arbetspass för det här året (herregud, vad det låter dramatiskt). På juldagskvällen kom Jesper hit, så förutom att jag har jobbat lite så har vi städat, tvättat i massor & gått på bio två gånger. Ikväll åker vi till Norrköping för att fira in det nya året där.

Godmorgon julafton!


Godmorgon och en riktigt god jul! Jag öppnade min första julklapp redan vid halv sex imorse när jag slet mig från värmen under täcket för att gå upp och jobba. Att öppna en klapp på morgonen är någonting vi gjort så länge jag kan minnas. 

Nu är jag påväg till jobbet med julmusik i öronen. Julkänslan behagade äntligen dyka upp igår när jag slog in alla paket. Jag hoppas att ni får en underbar jul - och att ni, om ni firar jul med barn/ungdomar i närheten, tar en vit jul!

Dan före dopparedan

 
Halloj finisar! Idag är dan före dopparedan (förenklat sagt; dagen innan julafton). Jag har precis tagit en dusch, nu ska jag ta en sväng om med dammsugaren, för mormor kommer idag, medan jag är på jobbet. Idag/ikväll är det 9,5 timmars jobb som väntar mig & så jobbar jag imorgon & i övermorgon också. Men jag klagar inte - jag har själv valt att ta passen, jag får hög OB & dessutom så kommer jag ändå vara hemma till julmiddagen imorgon! 
 
Angående svar på frågestunden; jag har inte haft tid, alls ännu. Jag ska försöka ta det så snabbt som möjligt, men troligtvis blir det efter jul.

Nu måste jag kila om jag ska hinna med alla måsten innan jobbet. Jag hoppas ni får en underbar dag, & att ni - om ni är lediga - njuter riktigt mycket av semestern/ledigheten. Kram

Stänger frågestunden

 
 
Nu stängs frågestunden, det är alltså inte längre möjligt att ställa frågor. Jag ska försöka få ändan ur vagnen & göra den där svarsvideon som jag pratade om, men tyvärr så vet jag inte om jag hinner idag, då jag först måste in till stan för att hämta ut biobiljetter, sen ska det handlas & lagas både lunch & middag, plus att jag hade tänkt baka om det hinns med.

Getting kicked of my flight for having ebola

 

Fullspäckad söndag

När det går magsjuka på jobbet
 
Tjoho bloggen! Jag kom hem för ungefär en timme sedan, efter att ha varit iväg sedan ungefär halv sju imorse. Har först jobbat 7-15.30, sedan hängt med äldsta lillebror. Halkade dock imorse när jag skulle till tåget för att min svarta kisse tyckte att det vore kul att hoppa fram från ingenstans & skrämma matte när det är helt kolsvart på uppfarten, så jag halkade & missade tåget. Kom bara någon minut för sent trots allt, men iallafall.
 
Nu väntar jag på att pojkvännen ska jag snart sova. Jag har (troligtvis) inget jobb imorgon, men fick minimalt med sömn inatt så jag känner mig skapligt sliten. Om jag orkar ska jag även spela in en vlog med svar på frågestunden. Vill ni fråga något innan jag stänger frågestunden imorgon kan ni klicka HÄR! 

Vinterinspiration

angelchanelle.tumblr.com
 
 
 
 
 

Jobbkväll

De två senaste bilderna från min instagram. För den där killen skulle jag ge mitt liv, finaste bror 
 
Igår var jag, mamma & minstingen iväg en stund på eftermiddagen. Vi handlade lite nödvändigheter + några julklappar. Sen bjöd jag dem på McDonalds, bara för att liksom. Vi hade en riktigt mysig dag tillsammans, helt enkelt.
 
Nu sitter jag i min säng & äter nudlar ur burk medan jag lyssnar på fin musik. Snart ska jag gå till tåget för att åka vidare till jobbet. Ikväll jobbar jag bara 5,5 timmar nu på kvällen & imorgon jobbar jag ännu mindre. Men efter att ha gått upp klockan fem på morgonen torsdag-söndag & jobbat 8,5 timmar så känns det rätt okej. Resten av månadens pass är längre än de här två första.