Krulltottarna

 

Lejonman

Idag bestämde sig mitt hår för att imitera en lejonman när det torkat efter duschen. Tyckte det var lite coolt. För övrigt har jag haft Tess & Sisela här ikväll på bakning. Sista gången vi ses ordentligt innan Tess flyttar till inte bara en annan ort, utan en annat land. Kommer gråta floder .. 
 
Hursom hade jag en vision om att jag skulle lägga upp bilder från vår bakning ikväll, men insåg att jag var alldeles för trött för att orka det, så ni får helt enkelt nöja er med en bild på mig & min lejonman.
 
 

Strawberry pie

I lördags bakade jag, mamma & lilleman smulpaj på jordgubbar. Rekommenderar det verkligen, särskilt nu när sommarens sista jordgubbar säljs ut lite billigare & snart blir dåliga. Det är fruktansvärt gott & lätt att göra. Dessutom kan man enkelt välja själv hur söt man vill att den ska bli!
 
 

Dreamhome

weheartit.com

Uppsala

Kom hem till  ett regnigt Uppsala under natten till onsdag. Det är så skönt att vara hemma hos familjen igen (saknar dem alltid när jag är bortrest), men efter att ha varit med varandra konstant i ungefär en månad känns det så konstigt att inte träffa Jesper. 
 
Jag vet att jag har varit fruktansvärt dålig på att blogga, men jag har helt enkelt prioriterat livet utanför dataskärmen framför bloggen. Jag önskar att jag kunde säga att "nu när jag är hemma går det äntligen tillbaka till rutiner", men sanningen att säga har jag inga direkta rutiner ..
 
 
 

Vippen

Vi var ju & hälsade på Vippen förra söndagen. Han var himla fin som vanligt & kom direkt när han såg oss komma mot hagen. Det kanske låter löjligt, men jag tror att han var glad att se oss. Han lät till & med sin löjliga matte pussa & krama honom hur mycket som helst trots att han blev trött på mig efter ett tag, haha. 
 
Nu måste jag bara försöka hitta en ny fodervärd åt honom, så om ni vet någon som skulle vilja ha en supersnäll, ranglåg pålle som alltid vill vara till lags får ni gärna höra av er! Han älskar att få komma ujt på ridturer i skogen, men skulle nog kunna gå som sällskapshäst också .. Vi har haft honom uppstallad, men så länge han får fri tillgång på mat så skulle det förmodligen inte vara några problem med lösdrift.
 
 
 
 
 

Bad bitch burrito

 

Black and White / TUMBLR

Några av mina svarvita reblogs från tumblr. Reblogar alldeles för mycket egentligen, trots att jag bara reblogar saker som jag tycker om eller inspireras av. Vill ni kika lite kan ni göra det HÄR!
 
 
 
 

Grå selfie

.. precis som vädret har varit idag. Varmt & kvavt, men otroligt grått. Vi var ner till stan idag, jag & Jesper, jag lämnade mitt CV & personliga brev till en butik & sen åt vi på ChiliWok. Vi tyckte att vi kunde lyxa till det liiite på vår månadsdag iallafall!
 
 

Nighty

Snart dags att lägga sig! Jag har haft en lugn dag idag; varit en sväng till underbara farmor, tvättat & umgåtts med Jespers morföräldrar. Jag har varit otroligt trött så det har minst sagt varit skönt att bara "lulla runt" & få saker gjorda utan större ansträngning eller stress, haha.
 
 

05-08

Sitter med datorn i knäet & söker jobb för glatta livet medan pojkvännen spelar. Jag tycker väldigt mycket om det jobb jag har, men med tanke på att det endast är ett kvällsjobb på cirka fyra timmar & passen görs upp efter tillgång så är det tyvärr inget jag kommer kunna försörja mig på när det blir dags att flyga ur boet så jag skulle gärna vilja komplettera det med ett till!
 
Det är även så att Vippens fodervärd snart inte kan ha honom mer, så jag måste försöka lösa den situationen. Räknar slantarna & inser att som det är nu kommer jag inte kunna ta tillbaka honom, & får panik över att jag endast har cirka 1-2 månader på mig att hitta en lösning ..
 
För övrigt händer nog inget särskilt idag. Jag skulle ha följt med en vän här i Norrköping till en tatuerare, men det blev inställt. Förmodligen kikar vi på någon film eller serie till kvällen.
 
Senaste instagrambilderna, uppifrån & ner; var ut till Simonstorp en kväll & fiskade, jag lyckades dra upp en aborre & Jesper två. Har ätit grillat hos Jespers morföräldrar & igår åkte vi till Lindö med vänner för att ta ett kvällsdopp plus fiska.
 

Hälsade på vårt hjärta idag