angelicawahlin
angelchanelle
28 april 2014
Idag har jag varit ute med Sisela & fotat henne samt hennes hundar. Det blev en del bra, men tyvärr har mitt objektiv mycket sämre fokus nu efter att det blivit tappat i ett stallgolv samt fått mjölk spillt över sig, så det blev en del med dålig skärpa också. Det värsta är att man inte ser det förrän de är inlagda i datorn. Orkar inte redigera dem nu, kanske kommer de upp imorgon om jag orkar ta tag i det då. Druknar i plugg & jobb just nu!
 
En av bilderna (oredigerad) som togs idag, finisarna!
 
På jobbet
Sitter på jobbet nu, känner mig sååå mycket piggare efter att ha haft en ledig dag! Har lunch nu, men ska snart ut i butiken igen. Efter jobbet ska jag en sväng till en barndomsvän/gammal skolkamrat och plåtas för en bilduppgift hon har i skolan. Hoppas på att Sisela hänger med också.Ledig lördag
Idag hade jag min efterlängtade lediga lördag, första på ungefär en månad. Gav mig själv en sovmorgon (men vaknade ändå tidigare än tänkt), passade på att ligga & läsa en stund på morgonen. Har även varit in en sväng till stan med mamma & köpt skor till studenten. Är alldeles kär i dem & hade helst börjat använda dem redan nu! Framåt eftermiddagen blev det grillning med familjen & nu avslutades kvällen framför filmen Old Boy. Dock tyckte jag inte att den var särskilt bra & den är absolut inte för den lite känsligare då den är rätt brutal. Förutom allt detta har jag självklart passat på att njuta av solen. Nu ska jag sova, imorgon väntar jobb som vanligt!