angelicawahlin
angelchanelle
Studiedag
Hej på er!
Idag har jag studiedag, så jag sov ut länge, vaknade av att pojkvännen min ringde (han är ledig varje måndag). Käkade lunch framför ett par avsnitt av Sons of Anarchy. Nu håller jag på att fixa iordning mig lite för att sen åka till gudmodern min. Uppdateringen kommer med andra ord vara lite seg idag, men om jag hinner ska jag försöka få upp sista delen med svar från frågestunden
 
Såhär brukar det se ut när vi ser på film tillsammans, jag & min gudmor. Superkoncentrerade, haha.
 
Vinn ett par FITS-ridbyxor hos Dressyrmupparna
Såg att Dressyrmupparna hade ännu en tävling på gång, där tre vinnare kommer att väljas ut. Bland priserna finns ett par underbara FITS-ridbyxor, en väst & ett putskit. Självklart deltar jag! Klicka HÄR för att komma till tävlingen!
 
 
Småsakerna som köptes igår
 
Rena julafton för mig igår. Jag behövde inte betala någonting själv, förutom ansiktskrämen, & den gick endast på cirka fyrtio riksdaler. Jag fick även en del andra småsaker (exempelvis deo & balsam), men dessa var lite mer intressanta. Duschtvålen luktade verkligen godis!
 
Passade även på att skaffa ett fem-pack svampar till Vippen. Varenda hästmänniska vet att man aldrig kan ha nog av svampar. Upptäckte dock att det var helt fel sort, så jag har ingen användning alls för dem. Synd! Lyckligtvis kostade de endast tio kronor per pack.