angelicawahlin
angelchanelle
'Cause this is thriller, thriller night
Så, i helgen är det halloween, ska ni på någon fest? Själv ska jag inte det. Jag ska ändå hem på lördag, & så har jag egentligen ingen lust. Haha, har tappat allt festsug det senaste året.
 
Vaknade ganska sent idag. Jesper har varit på sin praktikplats för att träffa chefen, men han är snart hemma igen, så jag ska väl ta ändan ur vagnen & göra iordning mig. Så ska vi luncha lite & sen ska vi väl ut till stallet, antar jag. 
 
Så här såg jag it under halloween i skolan & förr min del räcker det med det, haha.
 
 
Myskväll
Tog en sextimmars dag i stallet idag. Vi hade morgonfodringen plus utsläppet så vi täckade alla hästar (utom vår) & tog ut dem, mockade & fixade maten för dagen. Tog sen in Vippen igen för att bortsta av honom. Stackarn är inte ett dugg bra i magen, så jag var tvungen att spola stallgången riktigt ordentligt. Vi valde att inte rida idag, utan tog ut honom i paddocken där vi släppte honom lös & övade på att galoppera på kommando. Det gick faktiskt bra, även om det inte satt helt. Men gud, vi har bara tränat i ett par veckor (om ens det) & han har redan slutat rusa in i galoppen. Halleluja, säger jag efter veckans alla motgångar! 
 
Vi har varit hemma ett bra tag nu, men inte kommit oss för att göra något särskilt. Både jag & Jesper har sovit dåligt inatt, så vi har mest gått runt & halvsovit. Dock har Jesper faktiskt klippt sig, & så har vi tagit ett välbehövligt bad. Nu ligger jag i soffan & slötittar på TV medan älsklingen min spelar lite WoW. Vi var ner till Ica förut & köpte gottis så resten av kvällen kommer bara bestå av lite mys, antagligen framför senaste avsnittet av Walking Dead!
 
 
Forever, never apart
Snart ska jag & älskling börja dra oss emot stallet. Stormen rullade in här över Norrköping under gårdagskvällen/natten. Dock klarade vi oss ganska bra, som tur är, det var inte alls lika illa som på många andra delar i Sverige. 
 
Innan stallet ska vi försöka ta oss till Citygross för att köpa nytt foder åt vårt matvrak, samt kolla lite reflexer. Jag har själv både reflexjacka & väst, men har inte hunnit köpa något till Vippen än. Pengarna kommer visserligen inte förrän imorgon, men jag vill ändå kolla så jag vet ungefärligt vilket pris jag landar på. Jag gillar att ha koll på sånt.